Læs om ENVIRONs Cool Peel behandling

Sol og sommer kan forsage skader i huden, og det kolde vintervejr er mindst lige så hårdt. Her bliver huden udfordret af vind, kulde, tør luft og varme fra radiator mv. Uden den rette pleje kan tørheden føre til rødme, kløe og revnet hud.

Ved at kombinere Environ's gode hjemmeplejeprodukter med en professionel og brancheførende Cool Peel, kan du sikkert og effektivt hjælpe med at booste og genoplive hudens udstråling.

Peelinger er normalt kendt for at være den perfekte behandling i vintermånederne, fordi traditionelle peelinger er baseret på at ødelægge hudens øverste lag (epidermis), hvilket kan give store hudirritationer ved sollys. Environ's Cool Peel har en revolutionerende tilgang til peeling. Denne understøtter i stedet de naturlige processer i en sund hud og bevarer epidermis. Dette hjælper i sidste ende med at forfine, genoplive, glatte og forynge huden uden at gå på kompromis med dens naturlige funktioner. For vi mener at alle hudens lag har en særlig opgave, og derfor skal den styrkes, beskyttes og aldrig fjernes.

Hvis hudcellerne peeles for aggressivt, forstyrres hudens naturlige barriere, og huden vil let dehydrere, udtørrer, og ikke længere er modstandsdygtig mod ydre påvirkninger som bakterier, vind og vejr m.v.. Hvilket i sidste ende giver den modsatte effekt - hurtigere aldring af huden.

Derfor fjerner ENVIRONs peeling effektivt kun de døde og overskydende hudceller og bevare præcis det huden har brug for, for at opretholde hudens fugtbevarende egenskaber. Du oplever ingen ´down-time´ i denne behandling. - Det vil sige at du ikke skal igennem en opbyggende periode, hvor din hud vil skalle og virke irriteret og sensitiv - din hud er både renset, peelet og bedst af alt helet og beroliget af denne cool peelings behandling.

Peelingen er også designet til at stimulerer fibroblasterne i dermis til at øge mængden af kollagen i dermis. Behandlingen er ideelle til hydrering og raffinering; den reparerer celler og hjælper til hurtigere cellefornyelse, der giver en frisk og ungdommelig hud. Især effektiv til behandling af ardannelse, ru struktur, solskader, acne og rosacea. Herudover er behandlingen det helt rette valg til dig, der oplever nedenstående tilstande i din hud.

- Problematiske forhold / solskader

- Forstørrede porer

- Rynker og fine linjer

- Forbedre hudens struktur / ujævnheder

- Rosacea

- Kedelig eller ru hud

- Dehydreret hud

- Akne

Hvor lang tid tager behandlingen?

Behandlingen tager ca. 60 minutter. Under din behandling ville vi fortælle om de steps du gennemgår. Det bedste resultat opnåes ved et kurforløb på 6-8 behandlinger for at behandle en bestemt tilstand.

Hvor lang tid efter en ENVIRON Cool Peel kan jeg vende tilbage til normale aktiviteter?

Du skal undgå solbadning og bruge høj solfaktor når du går ude. Undgå træning og for meget berøring i 24 timer efter din peeling for at give huden den ultimative ro, og mulighed for at optage alle de lækre produkter den er blevet hydreret med. Mineral makeup kan påføres lige efter behandlingen.

Vi anbefaler kraftigt at bruge ENVIRONs-produkter efter behandlingen for de bedste resultater.

 

Mediet Cosmopolitan har skrevet en artikel om behandlingen, som du kan læse her: www.cosmopolitan.com/coolpeel

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort