Trustpilot

Filosofien bag La Lume

Hos La Lume tror vi på en holistisk, naturlig og bæredygtig tilgang til skønhed. Vi ønsker at hjælpe dig med at finde balance i livet, gennem følelsen af velvære – og udstråle skønhed. 

det handler ikke blot om de produkter og behandlinger, du modtager her, men også om følelsen af at blive forstået, næret og plejet. Et sted, hvor du helt kan være dig selv, i hænderne på behandlere der er passionerede om at hjælpe dig til at føle dig smukkere og til at føle dyb velvære

Anne-Mette Jensen

Vi tror på holistisk skønhed

Hos La Lume har vi truffet et valg om ikke at ville udsætte hverken dig, vores behandlere eller miljøet for kemikalier, vi ved, kan være- eller er - potentielt skadelige på den ene eller anden vis. Derfor er vi bl.a. certificeret miljøvenlig klinik og vælger udelukkende produkter der lever op til vores høje krav. Dermed er du som kunde, sikker på at alle produkterne hos os, har den højeste standard - både inden for virkning, resultat, miljø og renhed af produkterne.

Vi gennemtester alle produkter grundigt på egen krop, inden vi sælger dem videre til dig. Vi vælger udelukkende skønhedsprodukter af den højeste kvalitet og fra leverandører hvis vision vi kan stå inde for og identificere os med.

Derfor kan du altid føle dig helt tryg ved at vide, at uanset hvilken behandling du vælger, eller hvilket produkt du køber, så har vi gjort alt forarbejdet, og sikret dig det sundeste, mest effektive, grønne og bæredygtige alternativ.

Det har vi, fordi vi går op i din sundhed – men også i din behandleres sundhed, sundheden hos producenterne, hos dem, der dyrker de ingredienser, som indgår i produkterne – og i sidste ende vores planets sundhed.

Vores 3 leveregler

Viden

Vi deler gavmildt og ærligt ud af vores viden,
og giver dig redskaberne og den indsigt, du skal bruge for selv at blive ekspert i din egen hud.

Sundhed

Vi hjælper dig med at få en sund og stærk hud med et godt immunforsvar og en krop i balance. Det er vejen til en smuk hud, der stråler.

Ansvarlighed

Der er et bevidst og bæredygtigt valg i alt, hvad vi gør. Fra de skønhedsprodukter, vi sælger i vores butik, til de behandlinger, vi tilbyder i klinikken.

Medlemsskaber & certifikater

Dansk behandlerforbund
Vi er medlem af Dansk behandlerforbund

RAB godkendt
Klinikken udfører RAB godkendte behandlinger

Miljøvenlig klinik
La Lume har Miljøvenlig klinik certificeringen, hvilket bevidner om at klinikken er én af de i Danmark der har størst fokus på miljø - både i forhold til produkter, behandlinger og den generelle drift.

Klinikken forhandler følgende mærker

Køb Amazing Space produkter her

Amazing Space
Et holistisk univers af økologiske produkter

That´so

That'so
Miljøvenlig, naturlig selvbruner

Blink Nordic
Danmarks største lashbrand.

Calmlish
Holistisk livsstilbrand.

SARDkopenhagen

SARDkopenhagen
Produkter fri for hormon- og miljøforstyrrende stoffer.

Pargaard

Pargaard Bæredygtige og veganske livsstilsprodukter