Trustpilot

6 måder til en behagelig start på dagen

Se solen stå op
Naturen har sin egen blide opvågning. Sæt væguret, så du kan nå at se den smukke solopgang - gerne med en kop te, og få en rolig meditativ start på dagen, sammen med dagen selv. 

Tænk positivt
Vent med at fokusere på dagens gøremål, og brug den første tid på morgnen på at tænke positive tanker. Noget der gør dig glad. I starten skal du nok gøre det ed bevidstheden om at du nu skal tænke på ting der gør dig glad, men en dag kommer ritualet helt af sig selv. Og så begynder det virkelig at vise sin effekt i form af en mere positiv tilgang til dagen og større overskud

Træk stikket
En gang imellem er det tiltrængt at sove lidt ekstra. Fantastisk sover vi ofte for lidt i vores stresset hverdag. Prøv at sætte 1 formiddag af til at sove. Sov lige indtil du vågner helt naturligt. Sørg for at der ikke er forstyrrelser - sov med øjenmaske, lad børnene blive passet og tag måske nogle ørepropper i. Giv kroppen den hvile den har behov for - bare engang imellem.

Luk lyset ind
Når du skal op og igang, vil lyset kunne hjælpe dig. Køb en opvågningslampe, eller prøv at sov uden nedrullet gardiner som jeg ofte gør. Så kan du stå op sammen med solen. Det hjælper i hvert fald mig til en mere afbalanceret og naturlig start på dagen.

Lad mobilen ligge
Nyheder, sociale medier og masser notifikationer. Du bliver udsat for dem hele dagen, og jeg lover dig at det hele nok skal være tilgængeligt, selvom du ikke ser det med det samme du vågner. Lad telefonen være på 'søvntilstand' i hvert fald indtil du skal ud af døren. Du skal også lige mærke dig selv, inden du har brug for at mærke verden. 

Bevæg kroppen
Følelsen i kroppen efter træning er SÅ dejlig. Muskler og led vækkes, og endorfinerne frigives. Lav et par simple strækøvelser, gå en tur og træk vejret dybt samtidig. 

 

Jeg håber du kan bruge disse tips til din morgen, og skaber din egen behagelige stund. Jeg ønsker dig en god start på dagen. 


Kærligste, Anne-Mette

 

 

2 kommentarer

  • Dejlige indput . . Tak .

    Laijla
  • Dejlige indput . . Tak .

    Laijla

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort