Trustpilot

Hjemme ansigtsbehandling på 3 trin - Rens din hud i dybden

Døjer du med akne eller uren hud? Så er en grundig og effektiv rensning af din hud 

uundværligt. Med en hjemme ansigtsbehandling på 3 trin kan du rense din hud i dybden og være med til at fjerne urenheder og overskydende olie, der kan tilstoppe dine porer og føre til hudproblemer. I dette blogoplag vil vi dele vores bedste tips og tricks til at rense din hud i dybden med en simpel og effektiv hjemme ansigtsbehandling. Så sæt dig tilbage, slap af og lad os guide dig til en ren og sund hud!

Produkter:

Til denne hjemme ansigtsbehandling skal du bruge 3 produkter i alt. Alle produkterne er fra Amazing Space, hvilket er et komplet holistisk univers, af økologiske helse- og plejeprodukter indenfor hudpleje, hårpleje og livsstil. Alle produkterne er naturlige, uden parabener, petroleum, syntetisk farve og fremstillet med respekt for naturen. 

Alle produkterne kan købes på Lalume.dk, og det bedste ved det er, at du vil have nok produkt til at lave mange ansigtsbehandlinger derhjemme! Så tag et kig på vores hjemmeside, og få fat i de nødvendige produkter, så du kan fortsætte med at forkæle din hud med denne fantastiske behandling.

 

STEP 1

Efter rensning af huden påføres Miracle Mask, som skal sidde i 15 minutter. Masken hjælper med at dybderense huden og fjerne tilstoppede porer samt eksfolierer døde hudceller.

 

STEP 2

Påfør et jævnt og dækkende lag af Red Clay, og lad den virke i 10 minutter. Masken renser huden grundigt ved at absorbere overskydende talg, snavs og skidt og snavns fra porerne.

 

STEP 3

Afslut behandlingen med apparatet Thermogenic, som udsender blåt LED-lys. Det blå lys stimulerer bindevævet og muskulaturen samt for at astringere hudens overfladen der efterlades med en frisk fornyet glød. Inden brug påføres en gel, som er oliefri, f.eks. Liquid Moist, som skal være med til at lindrer og give huden fugt. Brug det blå lys i 3 minutter. 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort