Trustpilot

Skønhed efter årstid - efteråret

Efteråret er på vej, og det er en tid, hvor vi kan nyde indendørslivet og slappe af med skønhedsrutiner, der gavner vores hud. Når vi bliver indendørs og tænder op i pejsen eller brændeovnen, skaber vi den perfekte atmosfære for afslapning og hygge. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at faldende temperaturer og tør luft kan udfordre vores hud og få den til at se dehydreret og trist ud. I dette blogindlæg vil jeg give dig min absolutte bedste tips til, hvordan du kan opnå en sund og velplejet hud i løbet af efteråret.
Skønhed efter årstid - efteråret

Giv huden en god frakke på 

Det er nu blevet tid til at udskifte din nuværende creme til en variant i en beskyttende tekstur, der kan hjælpe med at beskytte huden mod vind, vejr og kulde. Den prisbelønnede Delicate Skin creme er ideel til overgangsperioden, da den ikke kun fugter og beskytter huden, men også udglatter den med beroligende ekstrakter af avocado og sesam, hyaluronsyre med filler-effekt og papain-enzymer, der forfiner hudens udseende.

Giv huden ulden undertrøje på 

Forbedre din hudplejerutine ved at anvende nogle beroligende og vitaminrige dråber af Rosehip Repair under din creme. Rosehip Repair-olien er let og flydende og fungerer som en beskyttende undertrøje for huden, som hjælper med at bevare fugten. Hybenkerne-ekstraktet i produktet virker både blødgørende på huden og modvirker hudrødmen. 

Skønhedssøvn med beauty-mask

Udnyt de længere nætter ved at påføre Beauty Sleep Mask inden sengetid. Anvend masken et par gange om ugen eller ved behov. Phytohormoner fra vilde yams er inkluderet i masken, hvilket strammer huden op og sammen med en ren filler-effekt udglattes linjer og rynker.

Blødgørende Afrensning 

Du kan erstatte din daglige rensningsrutine med en meget fugtgivende variant som Shea Butter Cleanser med havtorn. Massér den ind i huden og fjern den med fugtig vat eller vaskeklud. 

Eksfoliering med kul 

Et par gange om ugen vil din hud elske at blive renset ekstra godt. Brug Deep Charcoal Exfoliator med aktivt kul for at eksfoliere døde hudceller og rengøre dybere. En scrub til ansigtet, som polerer og øger mikrocirkulationen, og hjælper med at genoprette en frisk glød efter udfordringerne fra sommerens aktiviteter på huden. Du kan med fordel anvende den før en ansigtsmaske.

Yoga massagebolde 

Prøv de bløde Face Yoga-bolde af økologisk gummi til at afspænde spændingsrynkerne og giv dig selv en magisk massage. Brug boldene, når du har ekstra tid eller har brug for at afspænde musklerne. Du kan anvende en olie til at udføre massagen.

Dagligt indre skønhedsshot

Forny din huds fugtighed indefra med Skin Lemonade. Den indeholder aloe vera med elektrolytter, antioxidanter fra hindbærblade, antiseptisk lavendel og rensende salt fra lakridsrod. Du kan også nære huden indefra med en daglig teskefuld Skin Food Multi Omega 3,5,6,7,9, der smører og nærer hudens dybere lag indefra.

Se produkterne her:

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort