Trustpilot

Beskyt dit barns hud mod solens stråler

Solens stråler er stærke, og har du oplevet en solskoldning (som de fleste af os på et tidspunkt desværre har) har du mærket på egen krop solens kræfter. Derfor er det ekstra vigtigt at være opmærksom på god solbeskyttelse til dit barns hud da denne er ekstra fin og sart - også overfor solen. 

Der findes mange gode råd og løsninger, og i dette blogindlæg vil jeg komme med de bedste og mest effektive råd til at beskytte dit barns hud mod solens stråler. 

HAV RESPEKT FOR SOLEN

Kommer solens UV-index over 3, er der risiko for solskoldning. Det er særligt i månederne april-september vi når et UV-index over 3, så det er ligeledes i disse måneder du skal være ekstra opmærksom på babys hud, så I kan komme ud og nyde naturen på sikker vis. 

SØG SKYGGE, NÅR SOLEN ER STÆRKEST

Solcreme er et absolut must når det handler om børn og sol, men det er desværre ikke altid nok. Ofte skal børn helst være i skyggen - særligt når solen er stærkest midt på dagen. Solen topper mellem kl. 12-15, så der skal man søge skygge (det er faktisk også rådet til voksne, så den sarte barnehud skal bestemt også i skygge!)

En god måde alligevel at være udenfor på i disse timer, er at påføre barnet en solhat og let tøj der dækker kroppen, samt at opholde sig under en parasol, markise eller måske et lille soltelt til børn i haven. Eller måske er det netop i disse timer I skal en tur i skoven, hvor træernes blade skygger på bedste vis. Det er kun fantasien der sætter grænser. 

SOLCREME, SOLCREME, SOLCREME

Det kan efter min mening ikke siges nok. Solcreme er det ultimative must, for at sikre dit barns hud. Vælg en høj faktor, og sørg for at smøre huden ind med jævne mellemrum. Solcreme vil ikke hjælpe, hvis du smører det i et tyndt lag, så sørg for at være rundhåndet med mængden. Til min baby bruger jeg faktor 50. Det gør jeg fordi jeg tror på at faktoren faktisk ikke kan være for høj. Tvært imod kan den kun for lav. Amazing Space har lavet en fantastisk solcreme som faktisk er lavet til babyer og den er jeg selv ret glad for. Prøv den, måske du bliver det samme?

 

 

Kærligste, 
Anne-Mette

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort