Trustpilot

Blødgørende olier – Holistisk skønhed

Holistisk skønhed er en tilgang til skønhedspleje, der fokuserer på at tage sig af hele kroppen og sindet på en mere holistisk måde. En vigtig del af denne tilgang er brugen af naturlige og bæredygtige produkter, der er skabt med omtanke for både miljøet og hudens sundhed. I dette blogopslag vil vi fokusere på brugen af blødgørende olier til at pleje og beskytte din hud. Vi vil udforske, hvad olier kan gøre for din hud, og give dig tips til, hvordan du kan inkludere olier i dine skønhedsrutiner og skabe en mere mindful og holistisk tilgang til din skønhedspleje.

Hvorfor bør man anvende olie?

Der er mange grunde til at bruge olie i din skønhedspleje. Olier er naturlige og let absorberende, hvilket gør dem ideelle til at fugte og beskytte huden. De kan også hjælpe med at reducere rødme, irritation og inflammation i huden. Nogle olier indeholder antioxidanter og vitaminer, som kan hjælpe med at reducere tegn på aldring, såsom fine linjer og rynker, og forbedre hudens elasticitet.

Olier kan også hjælpe med at genoprette hudens naturlige balance og beskytte den mod udtørring og andre miljømæssige påvirkninger. De kan bruges på hele kroppen, inklusive ansigt, hår og negle, og er velegnede til alle hudtyper, fra tør til fedtet hud.

En anden grund til at bruge olie er, at det kan være en del af en mindful skønhedsrutine, der hjælper dig med at tage dig tid til at pleje og forkæle din hud og krop. At anvende olie på huden kan også give en beroligende og afslappende virkning på sindet, og kan være en del af en stressreducerende praksis, som hjælper dig med at føle dig mere afslappet og rolig.

Inddrag olie i din hudplejerutine

Efter en bodyscrub kan det anbefales at anvende en badeolie. Påfør olien på fugtig hud, da det øger optagelsen. Der findes forskellige olier til forskellige behov.

 

Rosenolie er ideel til sart hud. Hybenrose eller mango-olie for anti-age effekt, mens lavendel er velegnet til tør hud. Citron er perfekt til at tackle grov hud, mens enebær kan hjælpe med at bekæmpe cellulite/appelsinhud og tilbyde en detox-effekt. Arganolie er en god mulighed for gravide kvinder for at forebygge strækmærker.

Det er vigtigt at påføre en bodylotion efter badet for at fugte og nære huden på hele kroppen og bevare dens blødhed, smidighed og sunde glød. En naturlig creme, der er lavet med essentielle olier og uden petrokemiske stoffer, er at foretrække. Du kan overveje at købe en neutral creme på apoteket og tilsætte din yndlingsduft ved at blande to dråber af essentielle olier i. Vælg den duft der passer til dig. 

- Mynte giver energi

- Mandarin, lime og grapefrugt afbalancerer

- Lavendel og sandeltræ afspænder.

Hvis du vil pleje din hud lidt ekstra og give den ekstra fugt, kan du bruge et kropsserum under din bodylotion et par gange om ugen. Kropsserum kan opstramme, forfine og udglatte huden på samme måde som anti-aging pleje til dit ansigt. Derudover trænger en kropsserum ned i dybere lag af huden. 

 Anbefaling af olier 

Soft Obsession - Nourishing Body Oil

Olien er lavet med nærende natlysolie og har en silkeagtig konsistens, der nemt absorberes uden at efterlade en fedtet fornemmelse. Den er ideel til tør hud efter bad.

Pretty & Pregnant Oil - Anti Stretch Marks Concentrate

Denne olie er velegnet til brug før og efter fødslen, og indeholder fineste arganolie fra "livets træ", som er kendt for at smidiggøre og styrke huden.

Detox & Anti Cellulite Oil - Draining & Slimming Effect 

Olien er en kombination af afgiftende essentielle olier, som hjælper med at udrense og reducere cellulite/appelsinhud.

Anbefaling af scrubs

Detox Body Exfoliator - Mint & Rosemary

Denne plantescrub er både rensende og eksfolierende. Den indeholder afgiftende havalger, abrikoskerne- og rispudder samt BHA fra pil.

Black Clarity - Charcoal Body Scrub

Black Clarity er sammensat af mineralske ingredienser, der virker eksfolierende og lindrende, og som fjerner døde hudceller og fremmer cellefornyelsen for at stimulere huden.

Sea Salt Body Scrub - Lime & Eucalyptus 

Sea Salt Body Scrub er en mild og effektiv exfoliering af huden, da den indeholder havsalt.

Kropsmaske

Ageless Body - Firming Leave-On Mask  

Du kan bruge denne maske én til to gange om ugen eller efter behov. Det er en leave-on maske, som kan påføres i et jævnt lag på hele kroppen efter badet, eller lokalt på hænder, hals, bryst, mave eller ben.

Kropsbalsam/serum

Deluxe Body Balm - Deep Body, Hand & Feet Treat 

En mils kropsbalsam, der straks trænger ind i det øverste lag af huden efter badet. For at opnå det optimale resultat, anbefales det at påføre balsamen på en ren og renset hud.

Silky Body Conditioner - Firming Body Serum 

Luksuriøs serum, der fugter hele kroppen med en let og ikke-fedtende konsistens. 
Påfør serumet på kroppen morgen og aften, eller efter behov.

Mango & Black Pepper - Body Sufflé

En fugtgivende kropspleje med vitaminer er blødgørende og indeholder en kombination af mango, pink grape og sort peber.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort