Trustpilot

De bedste råd, til en forårsoptimeret hud

Vinteren i år har for mig føltes længere og mørkere end normalt. Måske er det fordi jeg virkelig snart har behov for at komme ud blandt hinanden, og få nogle nye indtryk efter nu flere år, hvor vi har skullet holde mere afstand til hinanden. Derfor er jeg glad for endelig at se lyset, og det solrige forår glimter forude.

Når vi går fra vinter til forår, har huden i høj grad brug for en vitaminindsprøjtning med gode, nærende mikronæringsstoffer og smørende multiomega 3,5,6,7,9 både inde- og udefra. Det er tid til lettere, sprødere teksturer i hudplejen.

Her vil jeg guider dig til et forår med frisk, sprudlende og sund hud.

VITAMIN A, B, C TIL HUDEN

Vi skal have skiftet den hudplejende garderobe af vinterpleje ud med hydrerende og let pleje sprængfyldt med de gode vitaminer: A, B & C. Vi har brug for lette, men stadig nærende essentielle fedtsyrer. Vitaminerne får vi i den daglige cremepleje og gennem opstrammende serum.

Formula C er den lækreste dagcreme, der giver din hud en vitaminrig fugtbombe fyldt med collagenboostende vitamin C. Formula A serum opstrammer hudens elastiske bindevæv med det aktive A vitamin retinol, mens Formula B er antiinflammatorisk til dig, der blusser og rødmer, men samtidig ønsker en hudforfinende og udglattende effekt.

BOOST MED VITAMININDSPRØJTNING 

Boost også din hud indefra med de essentielle mikronæringsstoffer, for at styrke huden ultimativt. Tabletten Skin Nutrition – All in One består af aktive vitaminer, organisk bundne mineraler samt styrkende urter og planter af ginsing, guaranafrø, ingefær samt nærende royal gelly. Tag én tablet dagligt med bredspektret effekt for den generelle og hudstyrkende sundhed.

BLOMSTRENDE OG FLØJLSAGTIG PLEJE

Vælg de lette og blomstrende renseformularer som Soft Blossom Cleanser til tør hud, der afrenser mildt men effektivt med bambus-enzymer. Eller vælg Palmarosa Mousse, der er let skummende og passer til alle hudtyper også roseacea. Fuldend din renserutine med toneren Citric Boost med forfriskende appelsinblomst fyldt med fugtmagneter, der samtidig sammentrækker porerne. Citric Boost kan også anvendes når som helst på dagen, hvor huden trænger til en opfriskning – også ovenpå din makeup.

 

MULTI OMEGA BOOST

Suppler plejerutinen med Oil Infusions, der intensivt nærer og blødgør huden. Infusions tilsættes flydende drikke dagligt og påføres som natpleje eller under din creme. Fedtsyrerne giver huden indre fyldighed og en ekstrem blødhed.

OPSTRAMMENDE COLLAGEN SHAKE

Forkæl dig selv med en Collagen Shake med selen, granatæble & vitamin C, der tilsættes flydende drikke som juicer eller smoothies.

Pro Tip! Mix i en blender selleri eller frisk spinat, rødbede, avocado, vindrue, evt. granatæble og 1 tsk. Collagen Shake-pulver. Tilsæt Oil Infusion efter behov og hudtype. Prøv Mild Oil Infusion til sart og reaktiv hud, Pure Oil Infusion til problematisk og fedtet hud og Firm Oil Infusion med antiage-effekt, for optimal indre hudpleje.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort