Trustpilot

Den bedste pleje til din babys hud

Jeg har samlet mine favorit produkter til dig!

De bedste plejeprodukter til din babys hud. Jeg bruger selv produkterne i den daglige pleje, og elsker dem! 

Til den røde numse, er Eco-baby s.o.s. buttom care virkelig et vidunderprodukt! Huden under bleen bliver nemlig udsat for både fugt, varme og sure ph-værdier hvilket belaster den sarte hud lige voldsomt nok. Men med buttom care kommer man det til livs, og undgår helt rødme og tørhed... Og så er den virkelig drøj!

Hudpleje til baby

Badetid! Det anbefales at baby kommer i bad 1-2 gange ugenligt, og det skal være en dejlig oplevelse for alle sanser. Derfor undgår vi sæbe i vandet i starten, da huden vil tørres ud og blive ubehagelig for baby. Vand i sig selv virker også udtørrende på huden, og derfor er det en rigtig god ide at tilføje lidt olie i vandet, så huden kan tage den næring den har behov for. Badet føles ekstra lækkert for din baby, fordi huden er velplejet under hele oplevelsen, og når baby skal op ad badet igen, kan du også tydelig mærke den gode effekt fra olien! Selv bruger jeg Eco-baby oil. En meget naturlig, plejende og velduftende olie, der udover at bruges til badet, også kan bruges til arp, babymassage eller bare som ekstra pleje til at smøre din babys hud ind i. 

Balm Døjer den lille med lidt ekstra tørhed - måske på fingre og tær? Så er Eco-baby Balm et musthave! En fed balm, der virkelig går ind og beskytter og fugter huden. Selv brugte jeg den på min nyfødte datter, da hun døjede med tørre fødder, og efter en kort periode med Eco-baby balm, fik huden genoprettet sin naturlige balance, og siden da har det ikke været et problem med tørre fødder 

 

Jeg ønsker dig god fornøjelse, med at pleje din babys hud

 

Kærligste,
Anne-Mette 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort