Trustpilot

ECO-Rubber Balls - Massage

Døjer du med mimiske rynker, spændingshovedpine eller synes du bare, at du mangler glød til ansigtet? Så kan afspænding af ansigtet være en god løsning for dig. For det er nemlig ikke kun vores krop, der har godt af en workout men også vores ansigt. Så lad os guide dig igennem den ultimative workout for dine ansigtsmuskler med ECO-Rubber Balls. 

Hvorfor skal man bruge Eco-Rubber Balls?

Eco-Rubber Balls kan bruges til at massere og stimulere musklerne i ansigtet, på halsen samt øverste del af brystet. De er med løsne op i dybereliggende spændinger i ansigtsmuskulaturen. Denne massage teknik mindsker mimiske rynker, er med til at lindre spændingshovedpine samt øger blodcirkulationen i ansigtet og frembringer derfor glød til ansigtet. Er det ikke bare at komme igang?

Hvordan bruger man dem? 

Boldene er tilgængelige i tre størrelser, der hver især er designet til at lindre spændinger i specifikke områder af ansigtsmusklerne.  

Lille: Bruges omkring øjne, bryn og fugen ved indre næsefløj.

Mellem: Til kindben, tinding og pande.

Stor: Til bryst, hals og tyggemuskler.

Brug altid boldene sammen med en god olie. Massér f.eks. Rosehip Repair Ansigtsolie ind i huden inden du begynder massagen. Denne olie beroliger, blødgør, lindrer og afbalancerer din hud - perfekt inden en god omgang ansigtsmassage. 

Selve massagen er forholdvis simpel, det eneste du skal gøre er at sørge for at bruge den rigtige størrelse bold til de rigtige områder, hvorefter du starter med, at køre bolden rundet i ansigtet, på halsen eller øverste del af brystet i cirkulærer bevægelser. Massér i 5 minutter, eller hvor lang tid du finder det behageligt.

Gentag dagligt eller flere gange om ugen. 

Se video herunder:

God workout! 

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort