Trustpilot

Et åndehul af velvære og harmoni på biohotellet Ribehøj

At træde ind i Ribehøjs univers var som at åbne døren til en verden, hvor tid og rum synes at smelte sammen i harmoni med naturen. Ribehøj, et biohotel placeret uforstyrret på en vidstrakt mark i Føvling, er et fristed, hvor vi blev inviteret til at træde tilbage i eksklusive omgivelser der nærer en tilstand af ro og fornyet energi sammen som et par. Med en dyb forståelse for bæredygtighed, fra deres egen køkkenhave og 150 nyligt plantede vinstokke, til en omhyggelig håndtering af ressourcer såsom eget vaskeri, fremstår Ribehøj som en oplevelse, der heler både krop og sjæl.

Ved indlogeringen i Ribehøjs luksuriøse bjælkehus, blev vi mødt med åbne arme af det venlige personale, hvis nærvær og varme introduktion til stedet gjorde os trygge og velkomne.

Vores ophold fandt sted i 'Søsuiten', en af deres mindre suiter på 25 veldisponeret kvm, og som navnet antyder, lå lige ud til søens bred og bød på et majestætisk panorama fra sengen.

Selve hytten var et frirum af ro med udendørs privat jacuzzi der tilbyder uforstyrrede øjeblikke af afslapning under åben himmel. Ribehøj forstår virkelig værdien af detaljer. Ved vores ankomst i den kølige del af foråret blev vi glædeligt overraskede af de varme huer der lå klar på værelset sammen med badekåbe og slippers, et tankevækkende touch, der gjorde vores udendørs spaoplevelse til noget særligt – et klart bevis på hvordan vi generelt oplevede stedets engagement i gæsternes velbefindende. 

Vi brugte et par timer i løbet af eftermiddagen i jacuzzien, hvor vi fandt os selv i fuldstændig afslapning under åben himmel, hvor kun naturens lyde ledsagede os. Denne luksus af privatliv og natur gav os mulighed for at forbinde os på et dybere plan - i os selv og med hinanden.

Fra det øjeblik vi trådte ind i Søsuiten, åbnede en intim verden af komfort - fra den knitrende pejs klar til at blive tændt op ved ankomst, til det sofistikerede badeværelse med moderne bekvemmeligheder, der løftede oplevelsen til nye højder af luksus. Den unikke blanding af komfort og teknologi i vores suite skabte en følelse af luksus, der var både imponerende og indbydende. Med indendørs badekar, japanske toilet, Hans og Hendes håndvaske samt brus havde stedet tilføjet et lag af raffinement til vores ophold. Den elektroniske dør, der med et enkelt tryk førte ind til toilettet, og de indbyggede højttalere i loftet, der fyldte rummet med beroligende melodier fra vi trådte ind i suiten første gang, gjorde oplevelsen særlig eksklusiv. 

Som de småbørnsforældre vi er, havde vi meldt vores ankomst ved middagen forholdsvis tidligt på aftenen, og igen leverede stedet på alle parameter. Middagen var en kulinarisk hyldest til det lokale og det bæredygtige, en ægte fornøjelse for sanserne med udsøgte råvarer, der talte til Ribehøjs holistiske ånd. Vi blev forkælet med retter sammensat af de fineste lokale råvarer, høstet fra hotellets egen køkkenhave. Hver bid var en smag af det rene og autentiske. Personalets opmærksomhed igennem hele opholdet berigede vores erfaring og understregede den hjemlige, men alligevel eksklusive atmosfære.

Efter middagen var stemningen til en kort aftentur, inden vi trådte tilbage i Søsuiten, tændte op i pejsen og lagde os under dynerne. At vågne op til en uforstyrret udsigt over søen og marken fra vores seng, med svaner der elegant svævede over søens overflade, var en påmindelse om det enkelte men dog dyrebare ved livet. 

Et åndehul af velvære og harmoni på biohotellet Ribehøj

Med en overdådig morgenanretning var vores ophold nu på held, og vi skulle sige tak for denne gang og (et klart) på gensyn.

Ribehøj er mere end et sted at tage hen; det er et sted at finde hjem i sig selv og tosomheden. Omringet af naturens ubesværede ro og med et stort fokus på velvære og selvkærlighed, tilbyder Ribehøj en dyb og meningsfuld pause fra hverdagen. Efter vores ene nats ophold stod det klart, at en ekstra nat havde været mere passende for os. Tiden gik alt for hurtigt

En spa-afdeling med mulighed for parmassage være prikken over i'et. Et sådan velværdstilbud ville forstærke Ribehøjs holistiske identitet.

For alle, der søger et tilflugtssted, hvor velvære og holisme går hånd i hånd med luksuriøs afslapning, er Ribehøj min klare anbefaling. Vi forlader dette sted med taknemmelige hjerter og sjæle fyldt med ro, klar til igen at møde verden med fornyet styrke og klarhed.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort