Trustpilot

Ekspert-tips til pleje af mænds hud

 

Ekspert-tips til pleje af mænds hud

1. Rens to gange om dagen

At rense din hud er en af de vigtige ting, du kan gøre for din hud. Rensing med et produkt hjælper med at fjerne overskydende olie, forurening, SPF og andre produkter. Det er en meget simpel og effektiv måde at sikre, at du passer på din hud så godt som muligt.

Du bør rense to gange om dagen - og her snakker vi ikke at vaske huden med vand. Du har brug for et produkt, der faktisk hjælper med at skære igennem det der ophober sig på din hud.

Til den daglige rensning kan vi anbefale FRESH LEMON SPLASH. Da mænds hud ofte er lidt fedtet, kan dette være et godt valg, da det hjælper med at skære igennem olie og undgå udbrud.

Som ugentlig eksfoliering, vil DEEP CHARCOAL – BLACK FACIAL SCRUB, være et super valg. Den sorte mikroeksfolierende ansigtspeeling, renser din hud i dybden, eksfolierer den og samtidig plejer den med mineraler, der både er lindrende og blødgørende.Du kan bruge den et par gange ugenligt, for virkelig at få renset huden godt i bund, og holde fremtidige udbrud på afstand. 

Ekspert-tips til pleje af mænds hud

2. Rens din skæg

Glem ikke, at huden under skæget også har brug for lidt kærlighed! Og det er ret simpelt, for du kan faktisk rense dit skæg med det samme produkt, du bruger til at vaske dit ansigt.

Efter vask er det dog vigtigt at tørre skægget grundigt, så huden under skægget ikke forbliver meget fugtig, da dette kan føre til irritation og skæl.

3. Påfør din SPF creme

Solskader er den mest almindelige årsag til for tidlig aldring af huden, så det kan være vigtigt at du påfører solcreme året rundt.

Når det kommer til SPF, er der masser af mandlige hudvenlige muligheder at vælge imellem.

Du kan gå efter PRECIOUS PRO-AGE PROTECTOR, der er en plejende dagcreme med SPF, så du får dækket 2 behov i ét produkt - pleje og beskyttelse!

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort