Trustpilot

Gua Sha Massage

Gua sha er en behandlingsmetode, der har fået stor opmærksomhed i den seneste tid, og som kan betegnes som en trend lige nu. Metoden stammer fra traditionel kinesisk medicin og indebærer, at man bruger et værktøj, ofte lavet af jade eller andre naturlige materialer, til at skrabe og massere huden på ansigtet eller kroppen. 
Den øgede popularitet af Gua Sha kan være forbundet med en større interesse for naturlige behandlingsmetoder og en generel stigning i bevidstheden om, hvordan man kan tage sig af sin krop og hud på en mere holistisk måde. Mange mennesker er også blevet tiltrukket af Gua Sha's enkle og beroligende praksis, der kan udføres hjemme og uden behov for dyre behandlinger. 
Skal du være med på trenden, så læs om alle fordelene ved Gua Sha lige her. 

Hvad er Gua Sha massage godt for?

Gua sha har en række sundhedsmæssige fordele, herunder at lindre muskelsmerter, reducere inflammation, øge blodcirkulationen, mindske appelsinhud og forbedre hudens udseende og glathed. Derudover kan det også give en følelse af afslapning og velvære.

Hvor ofte skal man bruge en Gua Sha?

Det anbefales at bruge en Gua Sha dagligt eller flere gange om ugen, afhængigt af individuelle behov og præferencer. Det er dog vigtigt at være forsigtig og undgå at overstimulere huden, da dette kan forårsage irritation eller inflammation. Det er bedst at starte med at bruge den et par gange om ugen og gradvist øge hyppigheden, hvis det føles behageligt og gavnligt for din hud.

Det anbefales at bruge creme, olie eller lignende inden du bruger en Gua Sha. Olien hjælper med at reducere friktionen mellem gua sha-værktøjet og huden, så det glider mere let og smidigt. Det kan også hjælpe med at forhindre rødme eller irritation på huden. Beauty Butter fra Amazing Space smelter ind i huden og er lækker at arbejde med, når du skal bruge en Gua Sha efterfølgende. 

Hvilken Gua Sha skal jeg vælge?

Se vores udvalg af Gua sha her.

Der findes et hav af forskellige Gua Sha, og det kan være svært at finde den rette til ens behov og ønsker.

Læs disse blogopslag og bliv klogere på de forskellige Gua Sha, og find den der passer bedst til dit behov. 

Flow Gua Sha - Øjne, øjenbryn, kæbe, kindben

Reshaped Heart Gua Sha - Pande, kæbe, øjenbryn, krop 

Green Wave Gua Sha - Pande, nakke, hovedbund

Angel Wing Gua Sha - Kroppen 

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort