Trustpilot

Gua Sha Massage - Angel Wing

Angel Wing er en Gua Sha massagesten til kroppen, der er formet som en vinge for at give den ultimative massageeffekt. Den er lavet af lyserød krystal, der er kendt for sine healing og beroligende egenskaber. Du kan bruge Angel Wing til at lindre spændinger og øge blodcirkulationen i huden. 

Brug Angel Wing sammen med Beauty Butter fra Amazing Space. Beauty Butter er en mild og blødgørende natbalsam, der er rig på regenererende lipider og antioxidante. Påfør denne inden din Gua Sha Massage. 

Sådan gør du:

1) Den glatte side

Side 1 bruges til klassisk gua sha skrabeteknik og lymfedrænage.

2) Bølger
Side 2 er til afspænding af dybe spændinger i muskler og bindevæv. Start forsigtigt ud med denne teknik for at undgå for mange blå mærker. 

3) Enden
Side 4 bruges til at ”grave” i bindevævet. Skrab med små
bevægelser og fast tryk, der hvor det gør ondt og spænder. 

1) Begynd med at bruge side 1 og skrab med et mediumfast tryk i en rask tempo fra bunden til toppen i retning af lymfestrømmen (mod hjertet). Det er vigtigt at bevæge sig i samme retning som lymfen og undgå at skrabe frem og tilbage, men i stedet lave ét langt skrab. Gentag skrabene 30-60 gange på samme sted, inden du bevæger dig videre til næste område.

Gentagne skrab skaber et vakuum under huden, som trækker affaldsstoffer op fra bindevævet og op til overfladen, hvor de kan udskilles via lymfen. Trykket skal være mediumfast, men det behøver ikke at være smertefuldt. Hvis der er spændinger og stagnation, kan der dog være lidt ubehag.

2) Hvis du har ophobninger og appelsinhud, kan du anvende side 2, som er bølgeformet, ved at skrabe op og ned i et rask tempo med medium tryk. Dette vil hjælpe med at løsne op i fascierne og skabe en mere jævn overflade i huden. 

 

3) Hvis du har områder med mange spændinger, hvor der ser ud til at være linjer eller en elastik rundt om området, kan du bruge side 3, som er enden, til at "grave" blidt op og ned over linjen, indtil du mærker at spændingerne begynder at aftage. Det er vigtigt at starte blidt ud, da denne teknik kan forårsage blå mærker. Det kan tage flere behandlinger at reducere disse linjer, men det er vigtigt, at du undgår at det gør ondt, selvom det kan føles lidt ømt på dette område.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort