Trustpilot

Guide til at lave din egen Mani- & Pedicure

At tage sig af sine hænder og fødder kan være en af de mest undervurderede dele af vores skønhedsrutine. En velplejet mani- og pedicure kan ikke kun give dig velplejet hænder og fødder, men også en følelse af velvære og selvforkælelse. Og den bedste del? Du kan nemt lave din egen mani- og pedicure derhjemme med ingredienser, du allerede har i køkkenet. I dette blogopslag vil vi guide dig trin-for-trin til at lave din egen mani- og pedicure derhjemme, så du kan opnå lækre hænder og fødder uden at skulle forlade dit hjem. 

1) Prøv et blødgørende hånd- eller fodbad lavet af varmt vand med friskpresset citron (Saften fra en halv citron), der forfrisker og renser, sammen med antibakterielt havsalt (1 tsk) og misfarvningsbekæmpende eddike (1 tsk). Lad fødderne eller hænderne være i vandet i 7-9 minutter. 

2) Bland en lille håndfuld havsalt og lidt varm olivenolie. Massér blandingen grundigt ind i dine hænder eller fødder i 5 min. Vask efterfølgende blandingen af. 

3) Hvis du døjer med hård hud på fødderne kan dette fjernes med en fodfil. Man bør file hård hud ofte, men meget lidt, da det stimulerer til ekstra dannelse af hård hud, hvis du fjerner for meget hård hud ad gangen. Efterfølgende blødgøres huden med creme, f.eks. Luxury Lavender Balm, som indeholder en blanding af nærende og afgiftende ingredienser.  

4) Giv dine neglebånd på hænder og fødder noget pleje med en lækker negleolie, f.eks. negleolie fra Amazing Space. Skub herefter neglebåndende op med en neglebåndsskubber, og hvis du ikke har sådan en, så kan du bruge hjørnet fra en håndklæde til at skubbe dem op med. 

5) Pil dine negle til den ønskede form.

6) Til sidst afsluttes der med en lækker hånd- og fodcreme, og du kan give dine negle din ynglings neglelak på. 

Produkter til fod- og håndpleje

Precious Hands - Firming Cream

 

Luxury Lavender Balm - Deep Hand & Feet Treat

 

Ever Fresh - Hand Sanitizer

 

Herbal Hand Towels - Antiseptic & Hygienic Wipes

 

Amazing Nail Oil 

 

Mango & Black Pepper - Hand & Body Lotion

 

Se mange flere produkter til hånd-og fodpleje på vores hjemmeside her:

Fodpleje

Håndpleje 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort