Trustpilot

Hjemme ansigtsbehandling på 3 trin - Anti Age

Ønsker du at opnå en mere ungdommelig og strålende hud? Så er en hjemme ansigtsbehandling på 3 trin med anti-age egenskaber lige noget for dig! Aldring er en naturlig proces, men med den rette pleje kan du hjælpe din hud med at forblive ungdommelig og smuk i længere tid. I dette blogopslag vil vi guide dig gennem en simpel, men effektiv hjemme ansigtsbehandling, der hjælper med at mindske synlige aldringstegn og efterlade din hud strålende og fornyet. Så sæt dig tilbage, slap af og lad os guide dig til en ungdommelig og smuk hud!

Produkter:

Til denne hjemme ansigtsbehandling skal du bruge 4 produkter i alt. Alle produkterne er fra Amazing Space, hvilket er et komplet holistisk univers, af økologiske helse- og plejeprodukter indenfor hudpleje, hårpleje og livsstil. Alle produkterne er naturlige, uden parabener, petroleum, syntetisk farve og fremstillet med respekt for naturen. 

Alle produkterne kan købes på Lalume.dk, og det bedste ved det er, at du vil have nok produkt til at lave mange ansigtsbehandlinger derhjemme! Så tag et kig på vores hjemmeside, og få fat i de nødvendige produkter, så du kan fortsætte med at forkæle din hud med denne fantastiske behandling.

 

STEP 1

Start med at rense din hud. Herefter påføres Miracle Mask, og lad masken sidde på i 15 minutter. Masken indeholder tre naturlige frugtsyrer, som stimulerer hudens cellefornyelse og øger kollagendannelsen. Fjern masken efter de 15 min. 

STEP 2

Nu benyttes Microcurrent Skin Stimulator, som er en håndholdt elektroterapi maskine der opstrammer og booster dit kollageniveau, og strammer op på muskulaturen og bindevævet i huden med lavfrekvent strøm. Inden du benytter din Microcurrent, bør du bruge en gel uden olie, f.eks Moist Explosion-ampuller, der har en ekstra effekt på at fylde linjer og rynker ud.

Læs her hvordan du benytter en Microcurrent Skin Stimulator. 

STEP 3

Afslut ved at påføre Precious Sea Pearl Mask, en ansigtsmaske med hvid havalge og opstrammende peptider, der forfiner og udglatter huden.

Efter behandlingen vil din hud have en glattere overflade, og den vil føles mere fast og stimuleret, hvilket giver et fornyet glødende udseende.

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort