Trustpilot

Hjemme ansigtsbehandling på 3 trin - Berolige din hud

Hvis du oplever tørhed, rødme eller irritation på din hud, kan det være et tegn på, at din hud har brug for lidt ekstra opmærksomhed og pleje. En beroligende ansigtsbehandling kan hjælpe med at lindre disse symptomer og give dig en mere afslappet og sundere udseende hud. Og det bedste af det hele er, at du kan udføre denne ansigtsbehandling hjemme. I dette blogopslag vil vi introducere dig til en simpel 3 trins ansigtsbehandling, der kan hjælpe med at berolige din hud og give dig en smuk, strålende teint.

Produkter:

Til denne hjemme ansigtsbehandling skal du bruge 4 produkter i alt. Alle produkterne er fra Amazing Space, hvilket er et komplet holistisk univers, af økologiske helse- og plejeprodukter indenfor hudpleje, hårpleje og livsstil. Alle produkterne er naturlige, uden parabener, petroleum, syntetisk farve og fremstillet med respekt for naturen. 

Se produkterne her:

Alle produkterne kan købes på Lalume.dk, og det bedste ved det er, at du vil have nok produkt til at lave mange ansigtsbehandlinger derhjemme! Så tag et kig på vores hjemmeside, og få fat i de nødvendige produkter, så du kan fortsætte med at forkæle din hud med denne fantastiske behandling.

 

 

STEP 1

Red Clay Masken anvendes på huden i 10 minutter. Før masken fjernes, skal den skummes op med lunkent vand, og huden masseres forsigtigt med cirkulerende bevægelser. Masken indeholder bløde exfolieringspartikler af, som skånsomt fjerner døde hudceller uden at irritere huden. 

STEP 2

Anvend BioCell Face Wrap, der sørger for at berolige og regenererer huden. Udover dette sørger sheetmasken for at fylde hudcellerne op med fugt. Lad masken virke i 15 minutter.

STEP 3

Til sidst afsluttes ansigtsbehandlingen ved at massere huden blidt med Mild Oil Infusion, som indeholder beroligende abrikoskerner og havtorn, og bagefter anvendes de afspændende ansigtsyogabolde. Boldene kommer i 3 forskellige størrelser Læs her hvordan du benytter dem. 

Effekten af behandlingen er beroligende og lindrende, og den bekæmper rødme i huden hos personer med sensitiv og reaktiv hud.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort