Trustpilot

Hjemme ansigtsbehandling på 3 trin - Giv din hud næring

Trænger din hud til lidt ekstra opmærksomhed og næring? Så er en hjemme ansigtsbehandling på 3 trin lige noget for dig! Med en travl hverdag kan det være svært at finde tid og penge til en professionel ansigtsbehandling, men heldigvis kan du opnå en sund og smuk hud med blot 3 enkle trin i dit eget hjem. I dette blogopslag vil vi dele vores bedste tips og tricks til en fantastisk hjemme ansigtsbehandling, der vil efterlade din hud strålende og fornyet. Så sæt dig tilbage, slap af og lad os guide dig til en sund og næret hud!
 

Produkter:

Til denne hjemme ansigtsbehandling skal du bruge 4 produkter i alt. Alle produkterne er fra Amazing Space, hvilket er et komplet holistisk univers, af økologiske helse- og plejeprodukter indenfor hudpleje, hårpleje og livsstil. Alle produkterne er naturlige, uden parabener, petroleum, syntetisk farve og fremstillet med respekt for naturen. 

Se produkterne her:

Butter Polish - Apricot Omega Facial Scrub 

Cream & Honey - Firming Facial Mask

Smooth Operator - Firming Butter Mask  

Gua Sha 

Alle produkterne kan købes på Lalume.dk, og det bedste ved det er, at du vil have nok produkt til at lave mange ansigtsbehandlinger derhjemme! Så tag et kig på vores hjemmeside, og få fat i de nødvendige produkter, så du kan fortsætte med at forkæle din hud med denne fantastiske behandling.

 

  STEP 1

  Giv ansigtet, halsen og øverste del af brystet en grundig massage med Butter Polish i cirkulerende bevægelser. Dette eksfolierer huden og fjerne døde hudceller samt stimulere hudens naturlige cellefornyelse. Fortsæt i 3 minutters tid. 

  STEP 2

  Fordel Cream & Honey Mask i et jævnt lag på huden og lad den sidde i 12 minutter. Masken indeholder næringsrigt sheasmør og honning, samt mælkesyre, der udglatter huden. Fjernes med en vatrondel, evt. med lidt lunkent vand.

  STEP 3

  Til sidst skal vi have gang i en Gua Sha-massage med Smooth Operator Mask, der giver huden med energi, og regenererer huden. 

  Er du i tvivl, om hvordan man udføre en Gua Sha-massage, så søg blot "Gua-Sha" på Youtube, så kommer der et hav af guides. Massagen bør laves i ca. 10 min. Masken behøver ikke at blive vasket af efter massagen. 

  Efter behandlingen vil din hud føles fugtet, næret og have en blød og glat overflade.

  Indsend en kommentar

  Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort