Trustpilot

Hjemme ansigtsbehandling på 3 trin - Opnå glød

Drømmer du om at få en strålende hud og en forbløffende glød? Så er du ikke alene! Men med en travl hverdag kan det være svært at finde tid og penge til en professionel ansigtsbehandling. Derfor er der god nyhed - du kan opnå en fantastisk glød derhjemme med blot 3 enkle trin! I dette blogopslag vil vi guide dig gennem en fantastisk 3-trins hjemme ansigtsbehandling, der vil efterlade din hud glødende og fornyet. Så sæt dig tilbage, slap af og lad os guide dig til en strålende hud!

Produkter:

Til denne hjemme ansigtsbehandling skal du bruge 4 produkter i alt. Alle produkterne er fra Amazing Space, hvilket er et komplet holistisk univers, af økologiske helse- og plejeprodukter indenfor hudpleje, hårpleje og livsstil. Alle produkterne er naturlige, uden parabener, petroleum, syntetisk farve og fremstillet med respekt for naturen. 

Se produkterne her:

Juicy Mandarine Sorbet - Enzyme Exfoliator

Thermogenic - LED Facial Bar

PRO:LAB Biocell Face Wrap

PRO:LAB Oxygen Elixir 

Alle produkterne kan købes på Lalume.dk, og det bedste ved det er, at du vil have nok produkt til at lave mange ansigtsbehandlinger derhjemme! Så tag et kig på vores hjemmeside, og få fat i de nødvendige produkter, så du kan fortsætte med at forkæle din hud med denne fantastiske behandling.

STEP 1

Påfør Juice Mandarin Sorbet på nyrenset hud og massér peelingen forsigtigt på huden i cirkulære bevægelser. Lad produktet sidde på huden i 2 minutter. Skyl derefter peelingen af med lunkent vand. Denne peeling indeholder effektive enzympeelinger, som hjælper med at genoplive hudens glød.

STEP 2

Herefter skal du bruge Thermogenic LED Facial Bar med rødt LED-lys og varmefunktionen i 5 minutter. Brug en oliefri gel, f.eks. Liquid Moist inden du benytter apparatet. Massér så i lange strøg ansigt, hals og det øverste af brystet med apparatet. Gør dette i 5 min. 

STEP 3

Anvend BioCell Face Wrap, der tilfører fugt og fylder hudens celler op med fugt. Produktet virker beroligende og regenererende og skal sidde på huden i 15 minutter. Afslut behandlingen med Oxygen Elixir serum-kapslen, som hjælper med at forbedre ilt-tilførslen til hudceller og bindevæv.

Efter behandlingen vil din hud føles smuk, velplejet og silkeblød, og du vil opnå en ny lækker glød og teint.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort