Trustpilot

Hudpleje til din baby

Som ny forælder kan det være overvældende at navigere i alle de forskellige produkter og teknikker, der er tilgængelige for at passe på din lille elsklings hud. Men med den rette viden og praksis kan du hjælpe med at holde din babys hud sund og strålende.

I dette blogindlæg vil jeg give dig nogle gode råd til, hvordan du bedst plejer din babys hud. Jeg vil også gennemgå nogle af mine ynglingsprodukter, og hvad du skal være opmærksom på, når du vælger hudplejeprodukter til din baby.

 

 

Hvorfor skal man bruge hudpleje til babyer?

Babyhud er meget sart og følsom, og derfor er det vigtigt at tage ekstra forsigtighed og bruge specielt designet hudpleje til babyer. Babyers hud er tyndere end voksenhud og har mindre evne til at holde på fugt, og det kan gøre dem mere udsatte for irritation, tørhed og andre hudproblemer. Desuden kan almindelige produkter indeholde ingredienser, som kan være skadelige eller irriterende for babyens hud, såsom parfume, farvestoffer eller andre kemikalier.

Brug af hudplejeprodukter, der er specielt formuleret til babyer, kan hjælpe med at opretholde og beskytte babyens hudbarriere, bevare hudens naturlige fugtighed, og forebygge udslæt, kløe og andre hudirritationer. Det er også vigtigt at vælge produkter, der er fri for skadelige ingredienser og allergener, og som er testet for sikkerhed på babyhud.

Baby Space Serie fra Amazing Space 

Amazing Space har udviklet en helt fantastisk baby-serie, som er værd at slå et slag for. Produkterne i serien er helt fri for skadelige og syntetiske kemikalier som parabener, petroleum, mineralolie, syntetisk alkohol, farvestoffer, parfume og ftalater. I stedet er serien baseret på økologisk inca omega-olie, som er rig på omega 3, 6, 7 og 9. Denne olie er ideel som mild pleje til den sarte babyhud.

Derudover indeholder serien en række næringsrige og naturlige ingredienser såsom morgenfrue, abrikos, aloe vera, kokosolie, sheasmør og vitamin E. Disse ingredienser styrker og plejer dit barns hud på en skånsom måde.

I Baby Space-serien finder du alt, hvad de mindste behøver - herunder balms, olier, naturlig solbeskyttelse og vigtige rekvisitter til både hjemmet og på farten.

Eco-Baby Oil - Dry Skin 

Eco-Baby Oil er en næringsrig olie indeholdende sød mandel og abrikos, og er ideel til at pleje tør hud hos babyer. Anvend olien i et tyndt lag efter badet og på ansigtet og kroppen efter behov. Du kan også bruge olien til babymassage, da den generelt smører, blødgør og beskytter huden.

Olien er også perfekt til at beskytte det lille ansigt mod koldt vejr. Ved at påføre et par dråber olie på nyvasket hud efter bleskift, kan du forebygge rødmen. Desuden kan du bruge olien til at blødgøre dit barns skarpe negle. 

Eco-Baby Balm For Moisturizing Effect 

Eco-Baby Balm er en balm som er perfekt til vintermånederne. Den er frostsikker og kan bruges, når babyer sover udendørs. Det er nemlig vigtigt at undgå produkter med for meget vand i vintermånederne, da det kan føre til fugttab og tør hud. Om vinteren er luften normalt tørere, og det kan påvirke babyens hud og forårsage tørhed, kløe og irritation. 

TIP: Den har også en helende effekt på moderens brystvorter efter amning. Husk dog at vaske resterne bort før næste amning.

Eco-Baby S.O.S - Buttom care

Eco-Baby S.O.S er en virkelig populær salve, der kan redde røde og sarte babynumser. Denne salve er en barrierecreme, der beskytter mod fugt og friktion, og lindrer sart, ømfindig og rødmende hud, samtidig med at den heler og forhindrer yderligere irritation. Den kan derudover også bruges til at lindre kløe, små sår, rifter og insektstik, hvilket gør den til en perfekt multi-salve, som er ideel til pusletasken. 

 

Eco-Baby Sun Protector SPF 50

Solcreme er en vigtig del af babyens hudplejerutine, især når det kommer til at beskytte deres hud mod de skadelige stråler fra solen. Eco-baby Sun Protector er en solcreme med SPF 50. Cremen efterlader huden perfekt og blød, samtidig med at den forebygger udtørring. 

Eco-Baby Shampoo til Hår & Krop

Eco-Baby Shampoo er en multi shampoo til både babyens hår og krop. Den er mild og neutral. Produktet er ph-reguleret, og respekterer babyers sensitive hudoverflade, samtidig med at det er blødgørende for badevandet. Hvis det skulle ske at babyen fik noget af produktet i øjenene, så vil det ikke svie. 

Lavender Baby Bear 

Lavender Baby Bear er det perfekte tilbehør til sengen. Bamsen er lavet med blød og duftende lavendel, der giver en behagelig og afslappende duft, når man dufter til den. Lavendel er kendt for sine beroligende egenskaber, og kan hjælpe med at afspænde krop og sind, så du får en god nattesøvn. Bamsen er perfekt at have med i sengen, eller på hovedpuden, når du vil slappe af og få en god nats søvn. Perfekt til både mor og barn. 

 

Kun det bedste er godt nok til de små, og jeg håber du er blevet klogere og mere tryg i babyhudplejeverdenen efter at have læst dette. 

Kærligste,

Anne-Mette

 

 

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort