Trustpilot

Hvilke produkter skal jeg bruge til ældet hud?

Når vi bliver ældre, begynder vores hud at miste sin ungdommelige glød og elasticitet. Ældet hud kan være genkendelig på dens fine linjer, rynker og tab af fasthed, hvilket kan være en naturlig del af aldringsprocessen. Selvom aldringsprocessen er en uundgåelig del af livet, kan vi stadig gøre vores bedste for at udskyde de tegn på ældning, der påvirker vores ansigt i form af rynker og slap hud. Vi kan tage skridt til at reducere dybe linjer og folder omkring munden, kendt som "hønserynker", bekymringsrynker i panden, og slapheden i vævet omkring halsen eller øjenbrynene. Men små smilerynker kan give ansigtet karakter, så længe de kun viser sig, når vi smiler.

Når vi bliver ældre, reduceres produktionen af kollagen og elastin i huden, som normalt giver den fasthed og elasticitet. Desuden kan ældre hud også have en tendens til at blive tør og skrøbelig, hvilket kan føre til irritation og kløe. Derfor er det vigtigt at tage sig godt af sin hud og give den den rette pleje.

Nedenfor præsenteres en ideel samling af produkter, som du kan bruge til at skræddersy din daglige hudplejerutine til ældet hud. Valget mellem en simpel eller mere omfattende rutine afhænger af dine personlige præferencer og ønsker.

DAGLIG PLEJE

STEP 1. CLEANSER
Precious Crystal Water

STEP 2. TONER
Precious Geranium Boost

STEP 3. OIL INFUSION
Firm Oil Infusion

STEP 4. SERUM
Precious Diamond Drops

STEP 5. DAY CARE
Precious Premium Pearl

STEP 6. NIGHT CARE
Precious Brilliant Night

UGENTLIGT PROGRAM

STEP 7. EXFOLIATION
Precious Crushed Diamonds

STEP 8. MASK
Precious Sea-Pearl Mask

STEP 9. AHA – PRO PEEL
Miracle Mask

 

DAGLIG ERNÆRING

STEP 10.
Skin Lemonade

STEP 11.
Skin Food – Multi Omega

STEP 12.
Timeless – Hot Herbal Infusion

STEP 13.
Collagen Shake

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort