Trustpilot

Hvordan reducerer jeg bumser og urenheder med hudpleje?

Hvordan reducerer jeg bumser og urenheder med hudpleje? er noget jeg ofte bliver spurgt ind til, fordi det er så stort et problem for mange af de kvinder jeg støder på i min klinik. Her giver jeg mine bedste bud på ingredienser og hudplejeritualer der afhjælper den urene hud.

Hudplejeingredienser, der afhjælper den urene hud

Hvis du ligesom mig, engang imellem vågner op med en bums, eller måske døjer du generelt med uren hud, så ved du hvor træls det er og hvor stor indflydelse det kan have på ens selvtillidsfølelse. Jeg vil nu gennemgå de ingredienser der har en meget gavnlig effekt på bumser og uren hud, og derfor gerne skal være i dine produkter, hvis du vil arbejde med urenhederne.


Salicylsyre: Salicylsyre, også kaldet BHA, er virkelig din ven imod uren hud. Syren er i stand til effektivt at eksfoliere hudens overflade, rense porerne i dybden og forbedre hudens cellefornyelse. Prøv denne peelende ansigtsmaske med salicylsyre 'Miracle mask' fra Amazing Space - en af mine farvoritter!

Niacinamid: Niacinamid er et B3-vitamin, som har mange gode egenskaber i hudpleje. En af dem er at hjælpe uren hud med at finde en balance. Derfor er det en god idé at anskaffe dig en serum med niacinamid, som normaliserer og reparerer huden og porerne. Bl.a. er jeg selv helt vild med Formula B serum som jeg bruger dagligt. 

A-vitamin: A-vitamin er en af de mest testede hudplejeingredienser og hudlæger elsker den! Den hører til gruppen af hudforbedrende ingredienser, og har bl.a. en god effekt mod uren hud og bumser. A-vitaminet hjælper nemlig på hudens celledannelse, hvilket mindsker inflammation samt forbedrer din huds porer. Amazing Space har lavet en helt fantastisk serum med A-vitamin nemlig deres Formula A serum. Denne serum indeholder udover mange andre gode ingredienser mangojuice der er rig på genopbyggende A-vitamin. 

 

Den bedste hudplejerutine til uren hud

Når du døjer med uren hud, er det essentielt at have styr på den daglige hudplejerutine til at minimere de nuværende urenheder og modvirke udbrud af nye.

  1. Brug milde renseprodukter
   Styr uden om ingredienser, der kan udtørre og irritere huden, som fx alkohol og parfume, når du renser din hud. Disse kan nemlig skabe en ond cirkel og få huden til at producere endnu mere talg. Vælg i stedet et mildt og plejende renseprodukt, som du bruger morgen og aften. Alle vores rens der anbefales til daglig brug er milde og skønsomme, så her kan du bare shoppe rundt uden bekymring.

  2. Modvirk tilstoppede porer med en rensende maske
   Når hudcellerne sætter sig fast i porerne og på hudoverfladen, kan det skabe grobund for urenheder. Det kan du undgå ved at anvende eksfolierende maske med salicylsyre, som både rengør porerne i dybden og har en beroligende effekt på den rødme og irritation, der ofte følger i kølvandet på uren hud. 

  3. Beskyt og genopret huden med serum
   Uren hud og bumser, er et visuelt udtryk af en betændelsestilstand i huden, som bedst tages hånd om ved at bruge hudpleje, der virker beroligende og genopbyggende. En serum er en plejende tyndtflydende fugtgiver der trænger dybt ned i huden, hvilket gør den ideel til at afhjælpe hudproblemer. En serum som Formula A der indeholder antioxidanter og gode vitaminer som A-vitamin.

 

Jeg håber du nu er blevet lidt klogere på hvad du kan gøre i kampen mod uren hud

 

Kærligste,
Anne-Mette

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort