Trustpilot

Julegave til mor 2022

Den dejlige juletid er lige rundt om hjørnet, så nu skal vi igen til at glæde hinanden og være kreative med julegaver. For det er altså ikke særlig nemt at finde på en julegave, når vi nærmest har alt hvad vi skal bruge.

Men bare rolig, jeg har hjælpen klar! Her kan du nemlig få inspiration til den helt perfekte julegave til mor, der kan lægges under træet juleaften. 

1. Dagcremer i julegave til din mor

En fantastisk creme vil gøre glæde hos de fleste mødre. Især fordi en god creme holder længe og giver et fantastisk udbytte af velvære og blød og glat hud, så hvorfor ikke giv din mor en creme hun kan nyde at bruge hver dag, som lidt ekstra forkælelse i den mørke tid?

Hvis du ved, at hun bruger en bestemt creme dagligt, så kan du købe en af dem til hende i julegave. Ellers er jeg sikker på, at hun vil elske denne creme fra Amazing space til moden hud, der er perfekt beskyttende i en tid med vind og kulde. 

 • Premium Pearl
 •  

  2. ... og natcreme i julegave til mor

  Vil du toppe julegaven op? eller måske bruger din mor slet ikke natcreme (endnu)? Så skal hun klart prøve natcremen fra samme serie som den ovenstående dagcreme - hun kan bruge begge cremer eller bare den ene - ligemeget hvad, er jeg sikker på hun bliver vild med julegaven fra dig! 

 • Brilliant Night
 • 3. Hårbørste

  Det er ikke sikkert, at hun selv tænker over det, men en god hårbørste kan virkelig gøre underværker for enhver hårpragt. Jeg er selv super fan, af denne hårbørste, da den ikke har 'dutter' for enden af hvert børstehår. Så er den nemlig meget let at rengøre fra hårrester, samt undgår man at høret sidder fast, hvis nu håret er blevet lidt mere uglet end hvad godt er.

  DETANGLING HÅRBØRSTE

  Den passer alle hårtyper men særlig egnet til kraftig og krøllet hår, den børster let filtret hår ud."Hvedestråplast" er det nyeste miljøvenlige materiale og er et smart alternativ til plast. Det er et førsteklasses materiale helt BPA-frit og har FDA-godkendelse. Det er lavet af biprodukter fra hvedeproduktion, nemlig hvedestrå og fibre.

 • 4. Beauty tools som julegave til din mor

  Er din mor glad for nye spændende maskiner indenfor beautyverdnen? Hvad med at give hende en microcurrent skin stimulator, der er en håndholdt elektroterapi maskine der opstrammer og booster dit kollageniveau i huden med lavfrekvent strøm. En virkelig effektiv maskine, der er meget populær - og en af La Lumes bestsellers!

 • Premium Pearl
 • 5. Velgørenhed i julegave

  Ønsker din mor sig ikke andet, end at verden var et bedre sted? Du kan hjælpe din mor ved at hjælpe andre, og give et sponsorat til et velgørenhedsprojekt i hendes ånd. Måske er det Dyrenes Beskyttelse, Børns Vilkår, eller Børnecancerfonden?

  6. En håndcreme til din mor

  De hænder der altid har passet og plejet dig (og dine søskende) har muligvis brug for lidt ekstra kærlighed. En god håndcreme, (og måske en lækker negleolie) gør underværker for huden og blodcirkulationen  

 • Premium Pearl
 • PAMAZING NAIL OIL
 • 7. En ansigtsmaske til de stille stunder

  Vores mødre arbejder hårdt for at få alle i familien til at have det godt. Derfor er det også på tide at sørge for at hun selv får lidt forkælelsestid. En ansigtsmaske der nærer, fugter, opstrammer og forfiner hudens struktur og porer, vil give den ro og alenetid der er behov for, for at samle kræfter til den hektiske hverdag.

   

 • Premium Pearl
 • Indsend en kommentar

  Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort