Trustpilot

La Lumes Favoritter

La Lume præsenterer et helt univers af holistiske produkter til både pleje og sundhed. Et af vores største brands er Amazing Space, der tilbyder en bred vifte af produkter, herunder hudpleje, kropspleje, dufte og kosttilskud. Med så mange valgmuligheder kan det være en udfordring at træffe det rette valg. Men fortvivl ej, vores team står klar til at hjælpe dig på vej med deres bedste anbefalinger til effektiv hudpleje i hverdagen fra Amazing Space.

 

Anne-Mette

Mine yndlings produkter fra Amazing Space er helt klart Deluxe Body Balm, Miracle Mask og Bio-Cell Face Wrap. Disse tre vidunderprodukter har virkelig reddet mig hver gang, jeg har haft brug for en hurtig opfriskning af min trætte og tørre hud. Tidligere havde jeg altid troet, at det var en "dårlig undskyldning", når folk sagde, at de ikke havde tid til hudpleje efter at have fået børn. Men da jeg blev mor, indså jeg, hvor svært det kan være at finde tid til at pleje sin hud ordentligt. Heldigvis har disse produkter gjort det nemmere for mig.

Deluxe Body Balm

Denne kropsbalsam er virkelig min ultimative luksus - den nærende og fugtighedsgivende effekt er uovertruffen. Selv når min hud er tør, smelter balsamen ind i huden og giver en gennemfugtende fornemmelse. Jeg elsker især at bruge den om morgenen efter badet, selvom det kan virke som en lidt "fed" creme, absorberer den hurtigt, og jeg behøver ikke bekymre mig om pletter på mit tøj. Og så er duften bare fantastisk med noter af lavendel, rose og geranium.

Jeg kan også varmt anbefale denne kropsbalsam som en ekstra pleje til hænder og fødder, især om natten, hvor den virkelig kan gøre en forskel. Jeg vågner op med silkeblød hud, og føler mig virkelig forkælet. Hvis du også er på udkig efter den perfekte kropsbalsam, er dette helt sikkert værd at overveje. Det er en lille luksus i hverdagen, som jeg ikke kan undvære!

Miracle Mask

Jeg vil også gerne fremhæve deres professionelle peel, da jeg virkelig tror på dens effektivitet. Det er fantastisk, at man kan fokusere på specifikke problemområder, såsom rynker, pigmentering, poreminimering og generel glød. Masken fornyer huden på en måde, der giver både en øjeblikkelig og langsigtet effekt, og den kan tilpasses ens individuelle behov.

Miracle Mask er en aktiv frugtsyrepeeling, som stimulerer og booster celleproduktionen i huden. Den efterlader min hud med en ny glød og en mere jævn overflade. Samtidig hjælper den også med at forbedre fugtopbevaringen i huden ved at fjerne døde hudceller. Jeg er virkelig imponeret over dens effekt, og vil helt sikkert fortsætte med at bruge den som en del af min hudplejerutine. Det er et produkt, som jeg personligt har haft stor glæde af.

Bio-Cell Face Wrap
Bio-Cell Face Wrap er en lækker maske, som også udglatter og fugtbooster huden med hyaluronsyre og c-vitamin som styrker og beskytter huden, da det er en stærk antioxidant.

 

 

 

Michelle

En til to gange om ugen forkæler jeg mig selv med en mini spa-oplevelse på mit eget badeværelse. Jeg har samlet en række fantastiske produkter, heriblandt mine tre favoritter, som jeg virkelig elsker at bruge.

Jeg er vild med duften af denne natcreme og dens lækre konsistent. Dens beroligende og anti-inflammatoriske effekt er perfekt til brug om aften, hvor sindet gerne skal falde til ro. Cremen smelter ind i huden på en, og når jeg vågner om morgenen, har jeg den blødeste og mest velplejede hud - en helt fantastisk følelse! Udover at bruge den som en almindelig creme, bruger jeg den også som en neglebåndsbalm, og jeg kan straks mærke dens virkning.

Detox Body Exfoliator

Jeg anvender denne scrub én eller to gange om ugen, da den på en blid måde fjerner døde hudceller og øger blodcirkulationen i min hud. Jeg elsker virkelig at bruge denne scrub, da jeg straks kan mærke, at min hud bliver blød og glat, og den forbereder min hud til efterfølgende produkter. Samtidig giver den min hud masser af glød og udstråling, og den fantastiske duft af rosmarin fylder mit badeværelse med en ren følelse af velvære.

Healing Mint Balm

Denne helende balsam er designet til at lindre læber, neglebånd og irriteret hud med sår. Personligt har jeg brugt den med succes til at behandle bumser, hvor synligheden næsten forsvandt efter kun tre dages brug. Den er en lille mirakel balm, da den indeholder helende ingredienser som aftenprimula og kokosolie. Ydermere har den en forfriskende duft af mynte, som giver en behagelig fornemmelse. Alt i alt er denne balsam en fantastisk løsning til at pleje og berolige irriteret hud.

 

Bolette

Amazing Spaces Precious Serie har ramt mig lige i hjertet. Især Precious Premium Pearl dagcreme og Precious Diamond Drops serum har imponeret mig, da de har givet min hud en dejlig fugtighed og en plumpende effekt, som er tydelig synlig og føles helt fantastisk.

Jeg har for nylig også startet med at bruge Precious Brilliant Night, som jeg varmer op i mine hænder og masserer ind i huden med en gua sha-sten for at øge blodcirkulationen og hjælpe min hud med at regenerere om natten. Det er svært at beskrive, men min hud føles virkelig taknemmelig og glad for at have modtaget denne behandling.

For mig er kosttilskud også en vigtig faktor for at opnå optimal hudpleje, da det er vigtigt at tage sig af sin hud både indefra og udefra. Collagen Shake fra Amazing Space er uundværlig i min daglige rutine, da det styrker bindevævet, giver huden en sund glød, reducerer cellulite og mindsker porer og rynker. What´s not to like?

 

Nikoline

Igennem min praktikperiode hos La Lume har jeg fået lov at teste mange produkter. Tre af mine absolut favoritprodukter er Oxygen Elixir, Keep Calm og Detox Body Exfoliator.

Oxygen Elixir

Når min hud har brug for en ekstra boost, bruger jeg den som en serum. Den giver min hud en helt fantastisk glød, samtidig med at den udglatter og opstrammer. Jeg er især vild med at bruge den som en 30-dages kur, hvor jeg virkelig kan se de fordele, den har for min hud. Jeg vil også anbefale den som en base under makeup, da den efterlader huden silkeblød og glat og får makeuppen til at sidde on fleek! 

Keep Calm
Keep Calm er det ultimative universale produkt! Jeg bruger den til mine kløende og tørre hænder. Jeg døjer meget med sart hud, og denne virker perfekt, da den mindsker min rødme. Deruodver har jeg tendens at blive rød og irriteret om mine øjen om aftenen efter at have fjernet makeup, men denne hjælper altså med at lindre og berole min hud. Der er ikke mange cremer, der kan klare den opgave! Jeg bruger den også som after-sun og den virker fantastisk. Jeg anbefaler den til alle med udfordret hud - følsomhed, intolerance over for produkter, kløe, tørhed og rødme. Det er den perfekte løsning til at beskytte og helbrede huden. 

Detox Body Exfoliator

Denne body scrub er beriget med urter som rosmarin og kamfer, som hjælper med at rense kroppen, samtidig med at nærende mangosmør blødgør huden. Abricoskerne og rispulver eksfolierer blidt døde hudceller. Jeg bruger denne scrub to gange om ugen ved at påføre det på let fugtet hud og massere den ind, og min hud er silkeblød efterfølgende. 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort