Trustpilot

Eyelash extensions - alt du skal vide om vipper

Min favorit beauty-behandling er klart eyelash extensions! Det er efter min mening den behandling der giver det mest eksklusive og lækre resultat. Dine øjne bliver indrammet på en helt unik måde, og vipperne er fluffy og altid flotte. Der er ingen klumper eller mascara på huden - og vipperne sidder helt perfekt selv når du sover! 

Men der er også en del viden omkring hvordan man renser sine vipper som jeg vil gennemgå, for at du opnår det bedste resultat og længste holdbarhed. 

 

Lash Shampoo - Hvordan renser man sine vipper?

Dine vipper skal renses ca. hver 2-3 dag med Lash shampoo som er en shampoo specielt udviklet til eyelash extensions. Og hvordan renser man eyelash extensions og hvordan man bruger vippe shampoo, er ved at påføre lidt shampoo på den medfølgende børste, lukke øjet og børste shampooen ind i vipperne med nedadgående strøg, for ikke at gnide for meget i vipperne. Efter du har gjort det, skyller du blot sæben af med vand.

Ofte er lash shampoo en shampoo der er skummet op, når du trykker en ud af faconen. Det gør at produktet er let at fordele på vipperne, og kommer på i et tyndt lag, så vipperne undgår at blive tynget og samtidig er let at få vasket lash shampooen ud igen.  

 

Men hvad er der i lash shampoo?

Det særlige ved en lash shampoo, er at den ikke indeholder olier, da det opløser limen man bruger til eyelash extensions. Der er ofte olier i sæber, men hedder produktet du køber 'lash shampoo', kan du være sikker på, at den kun indeholder de ingredienser der med fordel kan bruges til eyelash extensions, og du undgår derved at ødelægge dine flotte vipper før tid. 

 

Kan man putte mascara på eyelash extensions?

Dét er et spørgsmål jeg ofte får. Først vil jeg sige, at jeg synes bestemt ikke det er nødvendigt at bruge mascara når man har vipper på. Jeg netop synes det er en af de største fordele ved at have vipper på, at man undgår mascara der kan klumpe og smidte af på huden. Når der er sagt, er der mascara udviklet til eyelash extensions. Køber du mascara særligt til vippe extensions, er du sikker på at de vil tage mindst muligt skade. Det er dog vigtigt at være ekstra opmærksom på at rense sine vipper - og det skal gøres hver gang du har haft mascara på. Det kan være svært at få renset dem ordentligt, og derfor fraråder jeg altid at man bruger mascara, når man har eyelash extensions på. Dog kan det være meget pænt at påføre de nederste vipper for et mere dramatisk look. Bruger du mascara på de nedeste vipper, skal det også være en mascara der er beregnet til eyelash extensions, da du ikke kan undgå at der kommer lidt af mascaraen på de øverste vipper i løbet af dagen.

Hvorfor holder mine eyelash extensions ikke?

Der kan være mange årsager til dine eyelas extensions ikke holder. Det kan bl.a. være dårlig hygiejne - du rengøre simpelthen ikke nok for smus og snavs. Eller modsat renser du dem for hårdt, så du kommer til at 'hive' limen - og dermed også vipperne - af. Vær derfor opmærksom på hvordan du rengøre vipperne. Derudover skal du helst ikke røre ved dine vipper, da det også forringer holdbarheden, fordi olien fra huden på fingrene kan være med til at opløse limen. 

Er der ingen af delene du føler passer på, hvorfor dine eyelash extensions ikke holder, kan det dog være din vippetekniker der ikke bruger de rette teknikker til et holdbart resultat, og du kan prøve at få lavet vipperne et nyt sted. 

 

Lash shampoo
blink nordic
179,-
Blink nordic vippe shampoo 50 ml

 

Noir mascara
Blink Nordic
179,-
Mascara til eyelash extensions

 

Kærligste,
Anne-Mette

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort