Trustpilot

Lav din egen ansigtszoneterapi

I dette indlæg vil jeg introducere dig til, hvad ansigtszoneterapi er, hvilke fordele det kan have for din sundhed og velvære, og til sidst hvordan du kan udføre din egen ansigtszoneterapi. Ansigtszoneterapi er en alternativ behandlingsmetode, der involverer manipulation af bestemte punkter på ansigtet for at lindre smerter og spændinger i kroppen og fremme afslapning og balance. Så hvis du er interesseret i at lære mere om ansigtszoneterapi og dens fordele, så læs med videre!

Hvad er ansigtszoneterapi?

Ansigtszoneterapi er som sagt en alternativ behandlingsform, der har til formål at fremme sundhed og velvære ved at stimulere bestemte punkter på ansigtet. Det er en form for refleksologi, der antager, at der er reflekszoner på ansigtet, som er forbundet med forskellige organer og systemer i kroppen.

 

Hvilke fordele har ansigtszoneterapi?

Med ansigtszoneterapi kan du opleve en forbedring af din fysiske og mentale tilstand, og det kan være en effektiv måde at bekæmpe stress og angst. Ansigtszoneterapi kan hjælpe med at lindre smerter og spændinger i kroppen og fremme afslapning og balance. Det kan også hjælpe med at forbedre blodcirkulationen, styrke immunsystemet og reducere hovedpine og migræne.

 

Lav din egen ansigtszoneterapi

Hvorfor betale mange penge for en ansigtszoneterapibehandling, når du bare kan gøre det selv?

Sådan gør du:

- Inden du starter din behandling bør du påføre en balm eller creme. Prøv Precious Premium Pearl (morgen) eller Precious Brilliant Night (aften) fra Amazing Space alt efter hvornår på dagen du udføre din zoneterapi. 

- Find et redskab som du kan bruge til at trykke på huden. Redskabet bør ikke være spids eller have en for stor overflade. Prøv gerne at finde et der minder om det i nedenstående video.

- Se herefter videoen og udfør din ansigtszoneterapi. 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort