Trustpilot

Microcurrent electro-lift

Microcurrent electro-lift er en populær og ikke-invasiv ansigtsfornyelsesteknik, der har vundet stor popularitet i de senere år. Denne banebrydende procedure bruger en lavniveaustrøm til at stimulere musklerne og forbedre hudens elasticitet og tone. I dette blogopslag vil vi dykke ned i, hvad microcurrent electro-lift er, hvordan det fungerer, og hvad du kan forvente af en behandling.

Hvad er Microcurrent electro-lift?

Mikrocurrent electro-lift er en behandling, hvor du gørr brug af et microcurrent apparat. Der findes nemlig apparater til hjemmebrug, som giver dig mulighed for at udføre behandlingen i dit eget hjem. Disse apparater er designet til at være sikre og nemme at bruge og kan give dig flotte resultater.

Microcurrent Skin Stimulator er en håndholdt elektroterapi maskine der opstrammer og booster dit kollageniveau i huden med lavfrekvent strøm. Og bare rolig det er smertefrit! Følelsen af behandlingen er kun en let snurren i hudens overflade.

Behandling kan anvendes i ansigtet, på halsen eller andre steder på kroppen. Det anbefales at lave behandlingen 1-2 gange om ugen i 5 minutters varighed. Hvis du ønsker et intenst og resultatorienteret ”anti-age” forløb kan du øge det til 3 behandlinger pr. uge i 12 uger.

Fordele:

1. Forbedret hudelasticitet: Microcurrent electro-lift hjælper med at stimulere produktionen af kollagen og elastin, som er proteiner, der er ansvarlige for at opretholde hudens fasthed og elasticitet. Dette kan hjælpe med at reducere synlige fine linjer og rynker.

2. Øget cirkulation: Behandlingen kan øge blodcirkulationen i ansigtet og halsen, hvilket kan føre til en mere strålende og sundere hudtone.

3. Opstramning af ansigtet: Microcurrent electro-lift kan hjælpe med at tone ansigtsmusklerne og give en mere løftet og fastere udseende.

4. Mindskelse af hævelser og poser under øjnene: Microcurrent electro-lift kan hjælpe med at reducere hævelser og poser under øjnene, hvilket kan give et mere ungdommeligt udseende.

5. Ikke-invasiv og smertefri: Behandlingen er ikke-invasiv og smertefri, og der kræves ingen bedøvelse eller nedetid.

6. Langvarige resultater: Selvom resultatet af behandlingen ikke er permanent, kan de positive effekter af Microcurrent electro-lift vare i flere uger eller endda måneder, især hvis behandlingen udføres regelmæssigt.

7. Gør huden jævn og flot, ved at minimere mimiske rynker og giver fornyet glød.  

 

Sådan gør du:

- Inden behandlingen skal din hud være grundigt renset med et affedtende renseprodukt uden olie. Vi anbefaler Palmarosa Mousse

- Påfør Liquid Moist, som er en fugtgele der lindrer og heler huden. eller en anden hudplejende koncentrat uden tilsat olie, da olie blokerer for strømmen. Det kan være nødvendigt at tilføre huden produkt flere gange under behandlingen, da det er vigtigt at huden konstant er fugtet.  

- Tænd din Microcurrent Skin Stimulator ved at holde knappen inde. 

- Vælg intensitet 1,2 eller 3 ved at gentage trykkene på knappen. 1 er mild strøm, 2 er medium og 3 er intensiv.


- Sørg altid for at begge ”strøm stimulanser” er i hudkontakt.

- Se video for vejledning:

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort