Trustpilot

Multi-masking: How to - og fordelene der hører med

Du behøves ikke holde dig til én. Multimasking er en hudplejetrend, der er kommet for at blive. 
Har du ikke hørt om begrebet før, så betyder multimasking, at man bruger flere ansigtsmasker på huden på samme tid. Dermed har du mulighed for at målrette fordelene til bestemte områder i ansigtet. 

 

Fordelene:

det kan være svært at finde den rigtige ansigtsmaske for forskellige områder i dit ansigt kan have forskellige behov. Du kan have en fedtet t-zone, men tørre kinder. I dette tilfælde vil en olieabsorberende maske være god for t-zonen, men ikke helt så ideel for de tørre kinder, som blot vil blive mere udtørret. Med mulitmasking har du mulighed for at anvende de forskellige masker til lige præcis de områder, der har brug for dem. Du får meget mere ud af dine masker, fordi de får lov til at arbejde målrettet med det specifikke hudproblem lige præcis der hvor det er. Multimasking er også den perfekte måde at optimere din hjemmespa-oplevelse med maksimal selvforkælelse.

 

Hvilke områder har brug for hvad?

Du kan starte med at klargøre din hud, med Juice mandarin sorbet for at rense huden godt, fjerne døde hudceller, rense porerne og bekæmpe tegn på aldring ved at stimulere cellefornyelsen. Efter du har renset exfoliatoren af, kan du med fordel bruge en facetonic (eksempelvis Citric boost) så din hud er helt klar til at modtage maskerne

 

Fedtet hud, forstørret porer og urenheder har behov for en rensende lermaske som Red Clay mask der reducere tilstoppede porer og får huden i balance. Disse hudproblemer ses ofte i t-zonen - altså panden, hage og næse)

En tør hud skal bruge fugtgivende masker. Tør hud kan opleves i hele ansigtet, men ofte er det kinderne der er ramt af tørhed. Beauty sleep mask vil her være et godt valg. Den forfiner og fugtgiver huden og virker opstrammende - og så kan du tilmed bruge den som natmaske til at sove med!

En hud med ujævne hudtoner, ujævn struktur og manglende glød har behov for et boost i form af en eksfoliering og udglattende masker.  Og det sarte øjenområde kan have brug for en opstrammende maske, der udglatter fine linjer. Her vil Precious sea-pearl mask være et oplagt og eksklusivt valg til din hud. Den opstrammer skånsomt huden samtidig med at den nærer og fugter. 

Til den modne og trætte hud kan en maske med Q-10 være et godt valg. Smooth operator tackler tegn på aldring og reducere synligheden af rynker og fine linjer. 

Dette er blot forslag til masker du kan bruge til din multimasking hjemmeoplevelse. Det bedste ved multimasking er nemlig at du kan tilpasse oplevelsen helt og aldeles til dine egne behov, og du vil med fordel kunne skifte maskerne efter årstider. Du lære desuden din hud at kende på en helt ny måde, da du ser på hver en lille del af dit ansigt, stedet for at se ansigtet som en helhed der har samme behov.

Slip din fantasi løs, eller spørg os til råds om multimasking - din hud vil takke dig!

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort