Trustpilot

Nyd mere selvforkælelse i hverdagen med disse hjemmebehandlinger

Selvforkælelse er vigtigt for vores mentale og fysiske velbefindende. Det hjælper med at reducere stress og øge følelsen af ​​tilfredshed og glæde. Når vi tager tid til os selv og gør ting, som vi nyder, kan det øge vores selvtillid og selvværd.

Desværre er selvforkælelse ofte det første, vi skærer ned på i den stressede hverdag. Men det er vigtigt at huske, at selvforkælelse ikke kun er en dejligt, men også en nødvendighed for at opretholde vores mentale og fysiske velbefindende. Så lad os tage tid til os selv og gøre det, vi nyder, og selvforkæle os selv.

Læs med her og lad os guide dig til at bringe spa-oplevelsen hjem til dig med vores hjemmebehandlinger. 

Home treatments

Lad os springe ud i det, og få skabt en rigtig spa-oplevelse!

Skab en spa-stemning derhjemme 

Hvis man skal have en succesfuld spa-oplevelser kræves der den helt rigtige stemning. Start med at finde en playliste med beroligende musik. Du kan evt. bare søge på "spa" på Spotify, så dukker der mange gode playlister op.  

Find derefter et duftlys frem, som frembringer en behagelig og beroligende atmosfære. Tjek vores udvalg af duftlys her

Lav dig selv en kop lækker te. Se vores udvalg af te fra Amazing Space her.

Iklæd dig selv noget behageligt tøj, og spa stemningen skulle nu gerne være på plads. 

 

Giv dine fødder noget kærlighed

Forkæl dine ømme fødder med et dejligt fodbad når dagen er omme. Her får du guiden til det dejligste og velplejende fodbad.

1. Fyld en balje op med varmt vand

2. Tilføj noget badesalt til dit fodbad, som virker blødgørende, rensende og muskelafslappende. f.eks. en lækker badesalt med epsom 

3. Det anbefales generelt at sidde i et fodbad i 10-15 minutter ad gangen.

4. Afslut med at tilføje dine fødder noget creme. Denne creme giver en silkeblød overfalde: Luxury Lavender Balm 

 

Ingen spa-oplevelse uden ansigtspleje 

Forkæl nu dit ansigt med en lækker ansigtsmaske, som giver en dejlig følelse af velvære og ro, og mærk ingredienserne arbejde. 

Vælg den ansigtsmaske som du mener din hud har brug for:

Sheet-masken - det nemme valg:

Sheet masker er lavet af blødt, fugtigt materiale, der giver en jævn og ensartet fordeling af aktive ingredienser på huden. De indeholder en høj koncentration af nærende og plejende serum, der kan trænge dybt ind i huden og have en intens og målrettet virkning. Prøv denne Biocell Face Wrap

Den dybderensende maske:

Dybderensende masker er gode til at fjerne overskydende olie, snavs og bakterier fra huden, hvilket kan hjælpe med at forebygge udbrud af acne. Desuden kan dybderensende masker også hjælpe med at åbne porerne, hvilket kan gøre det lettere for huden at absorbere andre skønhedsprodukter.

Dette kunne f.eks. være denne dybderensende maske fra Amazing Space: Miracle Mask. Masken indeholder en effektiv cocktail af glycolsyre, citrussyre, mælkesyre og salicylsyre, som dybdeplejer og afbalancerer huden. Squalenevoks blødgør og nærer huden, mens rosmarin, lakridsrod og mandarin- og grapefrugt-duft giver en forfriskende oplevelse.

Masken med et fugtboost:

En fugtmask er en type ansigtsmaske, der er designet til at hjælpe med at holde huden hydreret og fugtig. Fugtmasker indeholder en række næringsstoffer og fugtgivende ingredienser, som hjælper med at give huden et boost af fugt og næring.

Så føler du at din hud er tør, så er denne fugtmaske måske en ide til dig? 

Smooth Operator Mask - Det er en super smidiggørende og fugtgivende ansigtsmaske lavet på en unik cocktail af planteekstrakter fra kæmpenatlys, solsikke, sesam og jojobaolie.

Tag din ansigtsbehandling derhjemme til næste niveau

Ved at benytte beauty tools kan du forbedre hudens blodcirkulation, sundhed og udsende. Gua Sha er en kinesisk teknik, der involverer at skrabe huden med en jævnt skråt eller rundt værktøj for at fremme blodcirkulationen og lindre spændinger i musklerne. Det anvendes også til at lindre ømhed, reducere inflammation og forbedre hudens udseende. Du kan med fordel bruge en Gua Sha i kombination med en lækker ansigtsolie. Der findes adskillige videoer på youtube, der viser hvordan man bruger en Gua Sha korrekt, så se evt. disse inden, at du begiver dig ud i det. Shop Gua Sha her

En anden beauty tool, som man kan bruge er elektroniske ansigtsbehandlings apparater som disse - Elektronisk ansigtsbehandlinger. Vores elektronisk ansigtsbehandlings apparater reducere rynker og fine linjer, samt øge blodcirkulationen i huden. Det kan også hjælpe med at reducere urenheder og ujævn hudtone, så du kan nyde en glødende og sund hud. Det er også en behagelig og afslappende måde at pleje din hud på, og det er en sikker og effektiv måde at opnå en mere strålende hud på.

 

Skrub dig til en glattere, sundere hud med bodyscrub

 Bodyscrubs har følgende fordele:

  1. Fjerner døde hudceller for at forbedre hudens tekstur og glød.
  2. Stimulerer blodcirkulationen for at fremme cellernes ernæring og oprensning.
  3. Lindrer spændinger og ømhed i musklerne.
  4. Reducerer urenheder og inaktive talgknopper.
  5. Forbedrer hudens evne til at absorbere fugt og andre produkter.
  6. Giver en afslappende og foryngende oplevelse for kroppen.

Så gør dig selv en fordel og brug en lækker bodyscrub, som denne fra Amazing Space: Detox Body Exfoliator, og scrub alle dine bekymringer væk!

 

Håber at, du vil nyde og prioritere mere selvforkælelse i hverdagen med disse hjemmebehandlinger for det fortjener du og ikke mindst din krop. 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort