Trustpilot

Sart og rødmeramt hud

En reaktiv og rødmende hud ses ofte som et resultat af en stresset livsstil, eller miljøet vi omgiver os i. Flere reagerer også på ydre påvirkninger ved at rødme og blusse op. Når huden svækkes bliver den overfølsom, hvilket kan medføre udslæt, knopper og i værste fald eksem. Eksem kan både opleves som en fast eller forbigående hudtilstand, og sidstnævnte er mange disponerede for.

En løsning på sart og rødmeramt hud

Har du en hud der er meget reaktiv, er det vigtigt at give den ro med forenklet plejeritualer, hvor du undgår aktive produkter og behandlinger. Jeg er selv meget disponeret for rødmen i huden da jeg altid har været meget sart i min hud. Derfor har jeg også været vidt omkring for at finde de bedste produkter hertil, og dem vil jeg give til dig nu:

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort