Trustpilot

Ristet brød med avocado og pocheret æg

 

Ingredienser

2 personer

  • 2 skiv.groft brød
  • 6 spsk.eddike
  • 4 æg
  • modne avocadoer
  • ½ citron, saften
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 1 tsk.solsikkefrø
  • 1 tsk chiafrø
  • 1 tsk sesamfrø
  • Basilikumsblade 

Sådan gør du:

- Start med at riste dit brød.

- Bring ca. 2 liter vand i kog i en gryde, og tilsæt eddike.

- Slå dine æg ud i en kop, ét ad gangen.

- Når dit vand er kogt op, skruer du lidt ned igen - vandet må ikke være kogende når ægget kommer i.

- Pisk kraftigt i vandet, og hæld forsigtigt ægget i, ét ad gangen. Kog 3½ min. ved svag varme. Tag ægget op, og dyp det for vand.

- Skær avocadoerne i skiver, og anret på de ristede brødskiver.

- Læg æggene på madderne, krydr med salt og peber, og drys med frø og kerner.

- Skær citron ud, og pres det ud over maden.

- Pynt tilsidst med lidt basilikumsblade, og servér straks.

Velbekomme!

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort