Trustpilot

Sådan vælger du den rette vippetekniker

Vælg din vippetekniker med omhu:

Vi ser desværre ofte piger med store skader på naturvipperne, pga. vippeteknikkere der ikke er dygtige nok.
Det kan være i den bedste mening og troen om at hun/han gør arbejdet korrekt, men det ender med at du kan få allergier eller miste dine naturvipper. Derfor er det vigtigt at vælge en tekniker med omhu, så du sikre dig et så flot, sundt og holdbart resultat som muligt.


Brug følgende steps, til at tjekke om din vippeteknikker er god nok!

Vælge en der:

  • altid renser dine øjne før behandlingen. Dette sikre et rent udgangspunkt og bidrager til sunde vipper. Renses vipperne ikke før behandlingen, eller skal rens tilvælges af dig som kunde, skal man være opmærksom på at det er en vippetekniker der ikke udøver en høj nok grad af hygiejne, og ikke kender konsekvenserne heraf!
  • har et kursus i behandlingerne, som rent faktisk ved hvad hun/han arbejder med. Vælger du en med 1 eller flere kurser inden for lash Extensions, er du et stykke vej. Dog skal du være opmærksom på, HVOR uddannelsen er taget, da der desværre er mange klinikker uden undervisningserfaring der tilbyde vippekurser. Kurser der desværre ofte viser sig at være alt for dårligt, uden nok teori om hygiejne, kemi og påsætning. 
  • bruger danske produkter, da udenlandske produkter kan indeholde ekstrem farlig kemi og give allergi ved blot 1 behandling
  • tager minimum 1 time og 15 minutter om et nyt sæt vipper. Extensions der er lavet under denne tid vil altid være lavet forkert!
  • giver råd og vejledning om hvordan du behandler dine vipper efter behandlingen, så du sikre at du kan tage dig ordentligt af dine vipper
  • har daglig vippekunder. Har din lash-lady dagligt vippekunder, - helst 2-4 om dagen, er du sikker på, at præcisionen er i top, produkterne ikke er for gamle, og hun/han tager sit arbejde seriøst. OG IKKE MINDST har nok tilfredse kunder, til at kunne drive en forretning
  • taget mindst 700,- for et nyt sæt single lashes. Enhver dygtig vippeteknikker tager 7-1.400,- for et nyt sæt single lashes. Lashes er et håndværk, og din tekniker kender godt sin pris! Teknikkere der tager under denne pris, tjener næsten ikke noget på vipper, og bliver derfor ofte ligeglade med det endelige resultat.
  • har en rigtig forretning. Så hvis der bliver noget med dine vipper efter behandlingen, kan du altid gå ind og få gode råd og vejledning til netop det du har brug for.

Kan du svare 'ja' til alle ovenstående punkter, kan du trygt ligge dig på briksen og nyde din behandling. Du har i hvert fald gjort dit, for at sikre dine vippers sundhed og udseende. 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort