Trustpilot

Selvbruner - hvad er DHA?

Når vi snakker selvbruner, kommer vi ikke udenom DHA.

DHA er en af ​​de primære ingredienser, der findes i selvbrunerprodukter - herunder that´so og James Read som vi hos La Lume forhandler. DHA er et sukkerstof, der stammer fra planter som sukkerrør og rødbeder, og er dét der gør du får en dejlig brun farve.

Når DHA møder din hud, sker en naturlig reaktion der netop gør din hud mørkere. DHA reagerer med de aminosyrer, der naturligt er til stede på ​din hud, og reaktionen tager kun et par timer - hvilket du også vil kunne se at farven tager til i løbet af 3-6 timer efter du har brugt et selvbrunerprodukt. Det er også denne reaktionsproces er grunden til, at vi altid siger, at du ikke skal komme i kontakt med vand i et par timer efter påføring, da produktet vaskes af, før det har haft en chance for at reagere med dine aminosyrer, og derved vil dit resultat blive ujævnt. 

James read selvbruner
Holdbarhed på selvbruner?
Din selvbruner bruger du ovenpå din hud - enten som creme, drops, spray eller mousse og trænger kun ind i dine øverste hudlag. Og da din hud generere nye hudceller konstant, vil resultatet altid forsvinde i løbet af 5 dage. Dette betyder, at du regelmæssigt skal bruge din selvbruner. Dit resultat vil også falme hurtigere, hvis du eksfolierer din hud for meget. Giv din hud en chance for at opretholde sit solkysede udseende ved at eksfoliere maks 1-2 gang ugenligt og brug dine selvbrunerprodukter ca 1-3 gange ugenligt.

Hvormeget DHA?
Nogle selvbrunere bruner meget, andre kun lidt. Det afhænger af hvor mange procent DHA der er i produktet. Derfor har vi lavet en lille guide der viser, hvormeget DHA der vil give henholdsvis lidt, moderat og meget farve. 
Husk det er individuelt hvormeget du vil se tanningen afhængig af dine aminosyre, hvor meget produkt du bruger, samt hvor mørk du naturligt er. 

DHA 4-5 %: Let farve (kan ofte bruges dagligt for blot at få en lille ekstra tan - oftest i ansigt og på bryst/skuldre)
DHA 6-8 %: Moderat farve (Bruges som allround på krop og i ansigt)
DHA +10%: Meget farve (Bruges bedst af personer der ikke er helt lyse i huden)

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort