Trustpilot

Skin Roller - Alt du behøver at vide!

Hvem ønsker ikke en glat og strålende hud? Desværre kan det være svært at opnå den ønskede hudtilstand med blot hudplejeprodukter alene. Der er dog en relativt ny og effektiv metode til rådighed, som kan hjælpe dig med at opnå en sundere og mere ungdommelig hud - skin roller. Skin rolleren har vundet popularitet blandt hudplejeentusiaster i de seneste år, og der er mange gode grunde til det. I dette blogopslag vil vi udforske, hvad en skin roller er, hvordan den fungerer, og hvorfor den er blevet en fast del af mange folks hudplejerutine.

Hvad er en Skin Roller?

En skin roller er en type af værktøj, der bruges til at forbedre ens hud. En skin roller findes både med nåle og uden nåle. Den findes som en cylinderformet sten uden nåle, og som en rulle med små nåle, som du kan rulle over din hud. Det virker lidt skørt, men en skin roller kan faktisk hjælpe med at forbedre blodcirkulationen i huden, fremme hudens helingsproces, øge produktionen af kollagen, hvilket kan resultere i en mere glat, jævn, elastisk og ungdommelig hud. Den kan også hjælpe med at reducere synligheden af ar, rynker og fine linjer samt forbedre absorptionen af hudplejeprodukter. Ved at massere ansigtet med skin rolleren får du løsnet op i de mange spændinger som sætter sig i ansigtsmusklerne. 

Skin rolleren kan bruges på ansigt, bryst og hals. Den lille ende på skin rolleren bruges ved små områder som læber og øjne, hvor den store ende bruges til de større områder.

PRO:LAB Microneedling - Skin Roller

Pro:Lab Microneedling er en skin roller med små, fine nåle. Produktet findes i to størrelser, 1mm og 0,5 mm nåle. Metoden aktiverer hudens naturlige produktion af kollagen, som fornyer hudens elastiske bindevæv. Den anbefales til at forbedre hudens udseende og mindske rynker, forbedre grov hud og reducere synligheden af ar. Det anbefales at bruge produktet 2 gange om ugen i en periode på 6-12 uger.

OBS! Hvis du har infektioner/betændelse, overfølsom hud, eksem, udslæt, rosacea eller psoriasis bør du undgå dette produkt. 

Sådan bruger du Microneedling: 

  1. Rengør huden grundigt før behandlingen. Brug en mild ansigtsrens og tør huden forsigtigt.

  2. Påfør en tynd lag serum eller olie på huden. Dette kan hjælpe med at reducere friktion og gøre det lettere for nålene at glide over huden.

  3. Tag din microneedling rulle og begynd at rulle forsigtigt over huden i små sektioner. Sørg for at dække hele området og rul gerne i forskellige retninger, men undgå at rulle for hårdt eller for hurtigt.

  4. Gentag processen, indtil du har behandlet hele det ønskede område.

  5. Efter behandlingen, påfør en beroligende eller nærende serum eller creme på huden for at hjælpe med at genoprette hudens balance.

  6. Rengør skin-rolleren under rindende varmt vand. Ryst rolleren tør, og spray med Tea Tree Antibacteriel Sanitizer eller anvend min. 70% alkohol. Spray 4 gange på hver side af rolleren.

 

Skin Roller uden nåle

De forskellige skin rollere er alle lavet af forskellige meditative sten, som alle symbolisere noget forskelligt - læs om hvad de symbolisere her:

Amethyst - Skin Roller

Amethyst er en sten, der anses for at være en af de mest meditative. Den mørkelilla farve, som stenen har, siges at give spirituel energi og hjælper med at bringe dig ind i en dyb og meditativ tilstand. Udover dette, siges det også, at amethyst giver åndelig styrke og kan føre til ægteskabelig lykke. En anden vigtig læring fra denne sten er ydmyghed, respekt og tillid til universet. Amethyst er en fantastisk sten at meditere med, da den kan hjælpe med at opnå en afslappet og modtagelig tilstand, som er ideel til spirituelle eller åndelige øvelser.

 

Black Obsidian - Skin Roller

Black Obsidian er fremstillet af naturlig sort obsidian, som er kendt for sine helbredende og afslappende egenskaber. Den kan hjælpe med at reducere selvdestruktive tanker og øge din tolerance og accept af andre, mens du opnår afslapning.

 

Crystal Clear - Skin Roller 

Denne påvirker kroppen, sindet og sjælen positivt. Den forstærker også andre stens energi. Ved at bruge en klar bjergkrystal kan du frigøre dit fulde potentiale og udnytte dine talenter og muligheder.

Sådan bruger du en skin roller uden nåle:

Inden du begynder at bruge en skin roller bør du påføre en olie eller serum, som f.eks. Precious Diamond Drops. Dette gør at skin rolleren bedre glider over huden. 

Se video herunder for vejledning:

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort