Trustpilot

Skønne hemmeligheder om selvforkælelses ritualer og skønhedstips

I dette blogopslag vil jeg dele nogle af mine skønhedshemmeligheder med jer. Jeg er en stor fan af små selvforkælelses ritualer og skønhedstips, som jeg vil gerne dele med jer.

Hvis du vil give din hud en vitamin- og næringsstofsboost, så prøv en Cosmofusion. Alt du skal gøre er at blande 1 kiwi-frugt, 1 mangofrugt og ananas med friskpresset appelsinjuice og isterninger i en blender. Du kan også tilsætte 2 spsk. af Amazing Spaces Oil Infusion for at give din hud en ekstra nærende delikatesse. Du kan vælge mellem Pure oil infusion til den problematiske hud, Mild oil infusion til den sarte hud og Firm oil infusion til den modne hud. Hvis du vil have flere tips og opskrifter, så kan jeg varmt anbefale at se HER.

Grøn te er en fantastisk måde at modvirke ældningsprocessen på og fylder kroppen med antioxidanter. Hvis du ikke er fan af smagen, kan du prøve at blande den med en eksotisk mangoté eller en vanillestang. Du kan også bruge en afkølet grøn te som ansigtsvand, da den sammentrækker porerne og hydrerer huden. 

Vandmelon er en anden fantastisk ingrediens til at booste din sundhed. Blend frisk kød og frø fra en vandmelon til en lækker juice, der er rig på protein, zink, selen, vitamin E og essentielle fedtsyrer. Drik et stort glas til morgenmad og et til frokost.

Endelig kan du også overveje at indføre en Grøn Kur i din livsstil. En fastedag om ugen, hvor du kun indtager frugt og grøntsager, kan hjælpe dig med at fylde kroppen med energi. 

Få en smuk og harmonisk hud med det japanske skønhedsritual, der renser huden med olie og vand. Massér en rensende olie, ind i huden for at opløse snavs og smuds, og fjern olien med vatkompresser opblødt i varmt vand. Afslut med koldt vand, der sammentrækker porerne og giver en frisk teint. Prøv Sweet Almond Cleanser fra Amazing Space, der indeholder sød mandel- og kæmpenatlysolie og kan bruges til at rense både ansigt og øjne.

Hvis du lider af tør hud, kan du få bedre hud ved at tage to kapsler fiskeolie dagligt. Fiskeolien giver næring og smørelse til huden indefra, men vælg altid organisk kvalitet, der er testet fri for tungmetaller.

Hvis du døjer med uren hud, kan A-vitamin og zink hjælpe, mens mælkeprodukter, sukker, kakaosmør og stærke krydderier ofte forværrer problemet.

Huden har brug for en række forskellige vitaminer for at holde sig ung og sund. A-vitamin, som findes i lever, fede fisk og æggeblommer, er vigtigt for at styrke hudvævet og opretholde hudens elasticitet.

B-vitamin er en anden vigtig spiller i hudpleje, da det hjælper med at reparere og genopbygge huden samt styrke hår og negle. Du kan finde B-vitamin i fisk, mandler og grøntsager.

E-vitamin fungerer som et forsvar mod nedbrydning af hudceller og frie radikaler fra forurenet luft. Det kan findes i nødder, frø og fisk.

C-vitamin er kendt for at stimulere dannelsen af elastiske fibre og bindevæv i huden samt fremskynde helingen af sår og skader. Du kan få C-vitamin fra en række frugter og grøntsager. Sørg for at inkludere disse vigtige vitaminer i din kost for at opretholde en sund og ungdommelig hud.

Mangel på zink kan føre til symptomer såsom eksem, uren hud eller fedtet hud. Du kan finde zink i fødevarer som kød, græskarkerner og nødder.

Kolde kamille-te poser eller agurkeskiver kan dulme poser under øjnene. Lad dem hvile på øjnene i 4-5 minutter. Du kan også prøve Botanical Beauty-Pads fra Amazing Space.

Banana face-mask - en blanding af moset banan og 4 spiseskefulde honning, som fugter og nærer udtørret vinterhud. Du kan også prøve Cream & Honey Face Mask fra Amazing Space, som nærer, blødgør og sammentrækker hudens porer.

Cucumber Face-Mask - en blanding af en halv blendet agurk og 4 spiseskefulde naturlig yoghurt, som fugter og køler din hud om sommeren. Lad det virke i 10-15 minutter. Du kan også prøve Cool Cucumber gel fra Amazing Space med agurk, aloe vera og mynte.

Du kan lindre forkølelse ved at dryppe frisk rosmarin- og salvieolie på din hovedpude eller på et lommetørklæde. Det virker antiseptisk og renser luftvejene.

Papaya ansigts-peeling - Frisk papayafrugt kan bruges som et alternativ til hårde peelinger med kerner eller korn, der kan irritere huden. Papaya indeholder enzymer, der renser din hud for døde celler. Mos eller blend frugten, og påfør det på huden i 10-15 minutter. Du kan også prøve Juicy Mandarin Sorbet fra Amazing Space, som indeholder enzymer, der exfolierer huden.

Træthed er en form for overophobninger af forgiftninger i kroppen. Din søvnvaner kan derfor også påvirke dit udseende. Dryp lidt lavendelolie på din hovedpude eller massér dine fodsåler med olien inden sengetid. Olien har en beroligende effekt på nervesystemet. Sørg for at få rigelig søvn, da kroppens celler regenererer under hvile. Du kan også prøve Beauty Sleep Mask fra Amazing Space, som virker fortryllende, mens du sover om natten.

Grin og le mindst 3 gange om dagen. Dette frigiver endorfiner i kroppen, som mindsker stress og gør dig mere tilpas.

Frisk ånde kan opnås ved at tilføje en dråbe essentiel mynteolie på din tandbørste. Fennikelfrø eller persille kan også neutralisere ubehagelige lugte. Healing Mint Balm til læberne fra Amazing Space både dufter og smager som en frisk mint-pastil.

 

Ansigtsmassage også kendt som face yoga er en alternativ metode til kosmetiske indgreb og injektioner. Ved regelmæssig anvendelse af ansigtsmassage kan hudoverfladen afspændes og rynker og linjer udglattes, uden brug af nervegifte og fyldstoffer. Prøv også Non Tox-ansigtsbehandling med akupunktur og bindevævsmassage, der reducerer rynker og strammer vævet op.

Havsalt er en naturlig måde at opnå hvidere tænder på uden kemisk rensning hos tandlægen. En regelmæssig børstning med havsalt kan hjælpe med at fjerne misfarvninger.

Brug af solbriller kan reducere synligheden af rynker. Solbriller kan afspænde dine ansigtsmuskler, selv i skarpt sollys, og så sørger de for at dine øjne ikke bliver udsat for skadelige UVA og UVB stråling.

Jeg håber du kunne bruge nogle af mine små spa hemmeligheder i din hverdag.

 

Kærligste,

Anne-Mette

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort