Trustpilot

Slow Beauty - Ansigtsmassage

Slow Beauty er en skønhedstrend, der har taget verden med storm, og det er ikke svært at se hvorfor. Det handler om at tage sig tid til at nyde de små ting og investere i sig selv på en måde, der er sund og afslappende. Ansigtsmassage er en del af denne tilgang, og det er ikke kun en måde at forbedre hudens udseende på. Det kan også forbedre dit mentale velvære og give dig en følelse af afslapning og ro, som du måske ikke har oplevet før.

Læs her hvorfor Slow Beauty er vigtigt, og hvad du får ud af det.

Efter du har renset dit ansigt om aftenen, kan du prøve at massere din ansigt og hals med en passende olie såsom. Du kan også tilføje to dråber essentiel lavendelekstrakt for at øge den afslappende effekt.

Brug f.eks. Roseship Repair eller Oil Infusion fra Amazing Space eller Økologisk Hybenkerneolie fra Naturlig Olie.  

 

Sådan gør du: 

Brug begge dine håndflader til at løfte muskulaturen i ansigtet, mens du skiftevis masserer med lange strøg. Det er vigtigt at sikre, at hele håndfladen har kontakt med huden, og at bevægelserne er rolige og lange, samtidig med at de bevæger sig opad. Dette vil give følelsen af at løfte ansigtstrækkene. Begynd ved brystet og arbejd med hænderne skiftevis, mens du bevæger dig opad over halsen, hagen, kæben, kinderne og panden mod hårgrænsen.

Gentag disse bevægelser tre gange med hele håndfladen:

- Massér indefra og ud fra brystbenet til skuldrene og op over halsen til underkæben.

- Massér fra hagen og ud over underkæben.

- Massér fra næseroden og ud til ørerne.

- Massér over øjenbrynene og panden.

- Massér ansigtsmuskulaturen ved at samle hudoverfladen mellem tommelfinger og pegefinger i små sammenknibninger. Start ved halsen og arbejd dig opad.

- Stimuler muskulaturen dybt ved at lave en roterende punktmassage på ansigtets anspændte punkter eller udvalgte akupressur-punkter. Se en tegning for vejledning. Start ved halsen og arbejd dig opad.

Se vejledende video. 

Ansigtsmassage er altså en fantastisk måde at pleje og forbedre din hud og muskulatur på. Udover at give en afslappende og beroligende virkning på kroppen, kan regelmæssig ansigtsmassage også hjælpe med at reducere spændinger i musklerne og øge blodcirkulationen i huden.

Så det er bare med at komme i gang med at massere dit ansigt derhjemme - Så prøv det af!

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort