Trustpilot

Slow Beauty - Hånd- og Fodpleje

I en verden, hvor alt bevæger sig i et stadigt hurtigere tempo, kan det være befriende at træde et skridt tilbage og tage sig tid til at nyde de små øjeblikke i livet. Slow Beauty handler om at praktisere selvomsorg på en måde, der er langsom, bevidst og meningsfuld. I dette blogopslag vil jeg tage dig med på en rejse til en verden af Slow Beauty og dykke ned i nogle af de bedste hånd- og fodplejetips, der vil hjælpe dig med at skabe en afslappende og forfriskende skønhedsrutine. Læs videre for at opdage, hvordan du kan forkæle dine hænder og fødder på en måde, der fremmer både fysisk og mental velvære.

Læs her hvorfor Slow Beauty er vigtigt, og hvad du får ud af det.

Håndpleje

Dine hænder er et af de mest udsatte områder på kroppen. Alt som vi rører ved er de i kontakt med. Vind og vejr er de ofte heller ikke beskyttet mod. Pleje af hænder er den del af skønhedsrutinen som mange ofte glemmer, men huden på dine hænder trænger i den grad til pleje og omsorg. 

1) Plej din negle og neglebånd: Ikke kun din hud bliver ru og tør, det samme gør dine negle og neglebånd. Brug derfor en lækker negleolie, som er plejende, nærende og styrkende. 

2) Brug dagligt en god håndcreme: Hvis du jævnligt bruger håndcreme, kan du komme tør hud i forkøbet. En god og nærende håndcreme, som fugter og plejer hænderne er guld værd, især når det er koldt i vejret. det er generelt en rigtig god ide at bruge håndcreme hele året rundt. Om sommeren udtørrer solens stråler nemlig også huden. 

3) Massér dine hænder: Når du påføre din håndcreme, kan du i samme omgang give dine trætte hænder en god omgang massage. Derved sørger du også for at cremen trænger dybt ind i huden.

4) Brug handsker udenfor når det er koldt: At have handsker på i det kolde vejr beskytter hænderne mod kulde, hvilket gør at de bliver mindre tørre. 

5) Eksfoliering: Eksfolier dine hænder mindst en gang om ugen, og fjern alle de døde hudceller. Se produkter til eksfoliering her.

 

Fodpleje

Dine kære fødder fortjener også opmærksomhed. Det er dem som skal bære dig igennem hele livet, så de fortjener i den grad også noget omsorg. Desuden er det at have lækre fødder et stærkt symbol på velvære. Ligesom håndpleje så er er fodpleje også noget rigtig mange glemmer. Dette resulterer i ikke velplejet fødder, som mange gemmer væk og skammer sig over. Så nu skal det være slut med det, og du skal finde tid til fodpleje i din daglige skønhedsrutine. 

1) Fodbad: Forkæl dine ømme fødder med et dejligt fodbad når dagen er omme. Her får du guiden til det dejligste og velplejende fodbad: Fyld en balje op med varmt vand. Tilføj noget badesalt til dit fodbad, som virker blødgørende, rensende og muskelafslappende. f.eks. denne fra Naturlig Olie: Epsomsalt fra Naturlig Olie. Det anbefales generelt at sidde i et fodbad i 10-15 minutter ad gangen.

2) Brug fodcreme: Fodcreme er en god idé at bruge for at holde fødderne bløde, glatte og hydrerede. Ligemeget hvilken årstid vi har, bliver huden på fødderne ofte tør og ru, og så kan fodcreme hjælpe med at beskytte huden mod denne tørhed.

3) Massér dine fødder: Når du påføre din fodcreme, kan du i samme omgang give dine trætte fødder en god omgang massage. Derved sørger du også for at cremen trænger dybt ind i huden.

4) Eksfoliering: Eksfolier dine fødder mindst en gang om ugen, og fjern alle de døde hudceller. Se produkter til eksfoliering her.

5) Fjern hård hud: Hvis du døjer med hård hud på fødderne kan dette fjernes med en fodfil. Man bør file hård hud ofte, men meget lidt, da det stimulerer til ekstra dannelse af hård hud, hvis du fjerner for meget hård hud ad gangen. 

 

Produkter til hånd- og fodpleje 

Luxury Lavender Balm - Deep Hand & Feet Treat

Deluxe Body Balm - Deep Body, Hand & Feet Treat

Epsomsalt

Precious hands

Negleolie

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort