Trustpilot

STORE ÅBNE PORER - Sådan afhjælper du problemet

Størrelsen af hudens porer er afgørende for, om huden fremstår som fin eller mere grov. Har du meget aktive talgkirtler, vil porerne nemt fyldes med talg, og huden virker dermed grovere. Det kan også være din hud er mere tør, sådan skidt og snavs sætter sig i porerne kan ikke kan komme ud igen fordi der ikke er noget olie i huden til at hjælpe skidtet ud igen.

Sådan fjerner du dine store åbne porer

Et flot resultat med små næsten usynlige porer tager tid, og det er vigtigt at holde porerene dybderenset, for så vil huden sammentrække sig selv.  Afrens derfor huden hver morgen og aften. Læg en maske, der virker lidt dybere 1 – 2 gange om ugen. På den måde fjerner du gamle hudceller, olier og skidt og snavs fra dagens løb, og du kan påfører dine cremer og sera som også hjælper med at holde huden sund og flot.

PRODUKTER, DER FOREBYGGER OG AFHJÆLPER STORE, ÅBNE PORER

De poreforfinende masker virker især effektivt, når du kombinerer dem og dermed kan udnytte synergien, men de er også gode hver for sig. De kan sagtens bruges lokalt fx på næse, pande og hage, men da de generelt er plejende, er det ideelt at tage hele ansigtet med.

De to produkter jeg bruger mod åbne porer er Miracle mask og Red Clay mask der begge er rensende og virkelig kommer problemet til livs. 

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort