Trustpilot

Gå sommeren i møde med PRECIOUS serien fra Amazing Space

Sommer og sol er virkelig noget der booster vores energi og fysiske samt mentale velbefindende. Vi nyder stranden og udendørslivet, og får mange flere vitaminer både igennem solen og alle de lækre bær vi nu har mulighed for at købe i supermarkederne. Men sommeren kan hurtigt sætte sine spor på vores hud, da solens stråler slider på bindevævet ved at nedbryde hudens elastiske fibre.
Gør derfor din hud en tjeneste, ved at vælge ekstraordinær god og aktiv hudpleje, der modarbejder nedbrydninger ved at regenerere og genopbygge.
Prøv fx den eksklusive Precious-serie fra Amazing Space med pink rose-alge, styrkende mineraler, perle- og diamantstøv.
Jeg har laet en guide til dig til sol, sommer og smuk hud.

HUSK SOLCREMEN

Det mest effektive redskab mod en solskadet hud, er at beskytte og forbygge inden skaden sker. Beskyt derfor huden mod overeksponering af UVA og UVB stråler. Sørg for at brug solcreme i rigelige mængder, når du skal opholde dig i solen længere tid ad gangen, og husk at smør dig ind alle steder med bar hud. 

 

RENS HUDEN GODT

Når vi anvender solcreme og opholder os i varmere og mere fugtigt klima, er det vigtigt at rense huden godt. På den måde undgås at overfladen tilstoppes og giver grovporet eller uren hud. Brug Precious Crystal Water – 3 in 1 Cleanser som en flydende micellar water, der effektivt smudsopløser fedt, snavs og rester fra solcremen. Cleanseren er lige så fin som krystalvand, men føles anderledes rig og plejende, da den består af dobbelt-afrensende molekyler, der også bevarer fugten.

FORFRISK HUDEN

Precious Geranium Boost er virkelig en fortryllende mist af krystal-illumineret blomstervand fra pink geranium tilsat fugtmagneter fra vandlilje. Misten booster og forfrisker hudens overflade og kan bruges hele dagen igennem. Perfekt til når huden bliver varm i sommerheden og hurtigt skal opfriskes. 

LAD HUDEN OP I SKYGGETIMERNE MED EN MINITREAT

Når du ikke opholder dig i solen, kan du med stor fordel give huden en minitreat. Start med en mikroeksfolierende scrub som Precious Crushed Diamond – Facial Exfoliator, og efterfølg brug den lækre ansigtsmaske Precious Sea Pearl Mask, der dybderenser, opstrammer og mindsker porerne. Afslut hjemmebehandlingen med en Gua Sha krystalstensmassage, der drænerer ødemer og affaldsstoffer bort og løfter trætte ansigtstræk. 

Mens dit ansigt får en fortjent kærlig hånd, så prøv Ageless Body som en opstrammende fugtkur til hele kroppen. Ageless Body er en leave on maske, du ikke behøver at afrense, og som du også kan sove med. Den er virkelig lækker! Og et produkt hvor resultatet virkelig overrasker (positivt selvfølgelig) hver gang!.

BESKYT MOD UV-STRÅLER, DIGITALT LYS OG OXIDATIV STRESS

En god måde at beskytte huden på er at bruge en dagcreme med beskyttende filter. Precious Premium Pearl SPF. 15 er en skøn creme, der frembringer smuk, illuminerende og ensartet glød, og som forebygger og bedrer pigmentforstyrrelser og gamle solskader. Teksturen er som fløjl og duften af diskret og sommerlig jasmin. Precious Pro-Age med spf. 30 er en af mine favoritter om sommeren, sa den giver ekstra høj beskyttelse mod uv-stråler og modvirker samtidig digitalt lys og oxidativ stress fra vores omgivelser ved hjælp af et særligt beskyttende dybhavsalgeekstrakt. Og for mit vedkommende er det sådan at jeg ofte er ved computeren eller ude i solen om sommeren, så der er det rart med en creme der giver optimal beskyttelse ved begge aktiviteter!

ANTI-AGE SERUM

Under cremen bruger jeg selv Precious Diamond Drops, som er den mest eksklusive anti-age-serum med pink rose-alge, hyaluronsyre og knust diamantstøv, jeg har prøvet. Den illuminerer smukt, udglatter og opstrammer huden på nærmest magisk vis.

CRYSTAL SKIN ROLLER

Mens du påfører serum, kan du anvende en smuk Glow roller, der køler, drænerer og astringerer huden.

KISSABLE LIPS

Prøv Precious Kissable Lips, som er en regenererende lip balm med naturlig rosa tone fra turmalinsten. Pro tip: Brug den også som highlight ved brynene, og til at blødgøre neglebåndene.

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort