Trustpilot

Top 7 produkter til at forebygge og mindske appelsinhud

Appelsinhud, også kendt som cellulite - er en tilstand, hvor huden på lår, hofter og balder ser knudret og ujævn ud - det kan være en kilde til frustration for mange kvinder. Mens der ikke er nogen mirakelkur for at fjerne appelsinhud, kan visse produkter hjælpe med at mindske dens synlighed og forebygge dens udseende. Der er utallige produkter på markedet, der hævder at kunne reducere appelsinhud, men ikke alle lever op til deres påstande. I dette blogindlæg vil jeg tage et kig på nogle af de bedste produkter, der er tilgængelige for at forebygge og reducere synligheden af appelsinhud. 

Hvorfor får man appelsinhud?

Appelsinhud er en tilstand, hvor fedt og bindevæv under huden skaber en ujævn overflade, der kan ligne appelsinskræl. Det er mere almindeligt hos kvinder end mænd, og kan forekomme uanset kropsvægt eller form. Der er mange faktorer, der kan bidrage til udviklingen af appelsinhud, herunder genetik, hormonelle forandringer, aldring, dårlig kost, mangel på motion og stress. Fedt ophobes ofte i områder af kroppen, hvor der er mindre blodgennemstrømning, og hvor bindevævet er svagere, hvilket kan føre til appelsinhud. 

Hvad er godt mod appelsinhud?

Beauty tools

En gua sha er en traditionel kinesisk skrapeteknik, der bruges til at forbedre blodcirkulationen og lymfedrænage i kroppen. Ved at bruge en gua sha på områder af kroppen, der er tilbøjelige til appelsinhud, kan det hjælpe med at reducere synligheden af appelsinhud. Dette skyldes, at skrapning af huden med gua sha-værktøjer øger blodgennemstrømningen og stimulerer produktionen af kollagen og elastin, som er afgørende for at opretholde fast og elastisk hud.

Der er også nogle teorier om, at gua sha kan hjælpe med at bryde op i fedtvæv og fjerne toksiner fra kroppen, hvilket kan yderligere bidrage til at mindske synligheden af appelsinhud. Mens videnskabelig forskning på området er begrænset, har mange mennesker oplevet positive resultater ved at bruge gua sha til at mindske synligheden af cellulite.

Denne Angel Wing - Body Gua Sha er den ideelle Gua Sha til kroppen. 

Tørbørstning er en anden teknik, der kan hjælpe med at mindske synligheden af appelsinhud. Det indebærer simpelthen at børste tør hud med en børste med stive børster. Tørbørstning kan hjælpe med at øge blodcirkulationen og lymfedrænage, hvilket kan bidrage til at reducere hævelse og inflammation, der kan forværre appelsinhud. Jeg bruger min tørbørste om morgenenm da det er en rolig og behagelig måde at få kroppen til at vågne på efter en god nats søvn. Det vækker blidt dit nervesystem og giver dig muligheden for at få 5 minutters stille stund for dig selv, inden hverdagen starter op. Jeg har min tørbørste liggende i natbordsskuffen, så jeg kan tage den i brug inden jeg står ud af sengen. 

Shop tørbørste til kroppen her.

 

En anden beauty tool som kan mindske din appelsinhud er en sugekop. En sugekop skaber vakuum på huden, hvilket også kan øge blodcirkulationen og lymfedrænage, og dermed reducere hævelse og inflammation, som kan bidrage til appelsinhud. Når sugekoppen glider hen over huden, kan den også hjælpe med at bryde op i fedtvæv og frigøre toksiner, hvilket kan reducere synligheden af cellulite over tid. Derudover kan sugekopper også hjælpe med at opbygge kollagen og elastin, som kan bidrage til at opretholde sund og fast hud. 

Behandling med en sugekop udføres dagligt – en god idé er at gøre det efter badet. Mæt huden godt med en olie inden. Tryk derefter bolden flad og placér koppen på huden. Man trækker koppen i opadgående bevægelser mod hjertet. Kør i samme bane 3-6 gange indtil huden er let rødlig og man mærker varmen brede sig i hudområdet. Behandlingen foretages dagligt i op til 4 uger.

Shop sugekoppen her.

Hudplejeprodukter mod appelsinhud

Detox & Anti Cellulite Oil fra Amazing Space er en udrensende og essentiel oliecocktail med afgiftende effekt. Den er utrolig effektiv mod cellulite, og anbefales at blive brugt morgen og aften for det hurtigste resultat og som en koncentreret kur af 4-8 ugers varighed. Denne olie er perfekt, at påføre efter, du har tørbørstet din krop. 

En bodyscrub er en effektiv måde at bekæmpe appelsinhud på, fordi det hjælper med at fjerne døde hudceller og øge blodcirkulationen. Dette kan reducere synligheden af appelsinhud og give huden et glattere og mere jævnt udseende. Detox Body Exfoliator er den perfekte bodyscrub til dette formål. Anbefales at bruge 1-2 gange om ugen.

Lad os færdiggøre vores detox kur mod appelsinhud med denne Spirulina Detox Wrap - Body Gel. Denne hjælper med at eliminere toksiner fra kroppen, og reducerer cellulite. Hexapeptider fra brun tang forbedrer hudens elasticitet og regenerering, så huden efterlades blød, smidig og sund. Produktet kan bruges som en "kropsmaske", hvor du tilføjer et generøst lag, og efterlades natten over. Eller den kan bruges som en fugtgel, der påføres jævnt efter et dejligt bad. 

 

Tea time mod appelsinhud

For at opnå en sund og smuk krop er det vigtigt med pleje både udefra og indefra. Pureness Herbal Infusion fungerer som en rense- og næringskilde, og kan bidrage til at mindske appelsinhud på flere måder. Teen indholder anis og lakridsrod. Anis er kendt for at have egenskaber, der kan hjælpe med at forbedre fordøjelsen og reducere væskeophobning, som kan bidrage til appelsinhud. Lakridsrod har antiinflammatoriske egenskaber og kan hjælpe med at reducere inflammation og hævelse, der kan forværre appelsinhud.

Når disse to ingredienser kombineres i en te, kan de arbejde sammen om at forbedre lymfedrænage og reducere hævelse og inflammation, hvilket kan hjælpe med at mindske synligheden af appelsinhud. Derudover kan te med anis og lakridsrod også hjælpe med at rense kroppen for toksiner og reducere ophobningen af fedtceller, som også kan bidrage til appelsinhud. 

Farvel og tak til appelsinhud! 

Kærligste,

Anne-Mette

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort