Trustpilot

Få en smukkere og fastere hud ved hjælp af tørbørstning

Tørbørstning har flere fordele for huden. Det kan hjælpe med at fjerne døde hudceller, øge blodcirkulationen, forbedre lymfedrænage og reducere appelsinhud. Tørbørstning kan også hjælpe med at stimulere kroppens produktion af kollagen og elastin, som kan hjælpe med at reducere synlige tegn på ældning og give en mere fast og ungdommelig hud. Ud over de fysiske fordele kan tørbørstning også give en dejlig følelse af afslapning og velvære.

Hvad er tørbørstning godt for?

Tørbørstning af huden er kendt for at have flere fordele, herunder:

- Øget blodcirkulation

- Fremmer lymfegennemstrømningen

- Fjerner døde hudceller

- Reducerer appelsinhud

- Blødgør huden

- Giver glød

- Aktiverer cellefornyelsen

- Øger udskillelsen af affaldsstoffer 

 

Body-Polish Buffer

Body-Polish Buffer er en tørbørste til kroppen som er fremstillet i økologisk certificeret træ og har naturlige fibre. 

Sådan bruger du denFor at tørbørstning skal have optimal effekt, skal du bruge børsten på hele kroppen i lange strøg, altid i retning mod hjertet. Start ved fødderne og fortsæt op ad benene og derefter på hele kroppen. Hvis du har tendens til appelsinhed, hævelse eller ophobning af affaldsstoffer, kan du med fordel bruge børsten ekstra på disse områder. For at opnå den bedste effekt af din tørbørstning, kan du påføre Detox & Anti-Cellulite Oil  eller Spirulina Perfect Silhouette Gel efterfølgende.

Se video i bunden i blogopslaget.

Face-Polish Buffer

Face-Polish Buffer er en tørbørste til ansigt, hals og bryst, som også er fremstillet i økologisk certificeret træ og har naturlige fibre. 

Sådan bruger du den: For at bruge børsten skal du starte med at rense og tørre din hud. Anvend børsten 2-3 gange om ugen med blide strøg. Begynd i midten af ansigtet og bevæg dig udad. Du vil hurtigt se en positiv effekt på din hud. Selvom børsten er egnet til alle hudtyper, skal du være forsigtig, når du bruger den på områder med synlige blodkar, da det kan forværre problemet.

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort