Trustpilot

Tørbørstning - Sådan gør du

Et af de mest omtalte skønhedsritualer for tiden er tørbørstning. Tørbørstning er hverken tidskrævende eller svært. Og så kræver det blot en tørbørste. 5 minutter dagligt er nok, og giver dig en hud, fri for døde hudceller, en øget blodcirkulation, flottere og mere ensartet hud. En sidegevinst er at det føles helt fantastisk, og giver en varme til kroppen.

Sådan gør du:

1. Børst inden du går i bad. Jeg gør det gerne om morgnen inden jeg står ud af sengen. Det vækker kroppen på en rolig og behagelig måde, og du kan vaske de døde hudceller af, lige efter når du alligevel tager dit morgenbad. 

2. Start nder foden, og børst opad langs kroppen - først det ene ben og så det andet. derefter håndfladen og op ad armen. Brystpartiet springer du over da huden her er sart, og det vil ikke føles behageligt. Børst dernæst maven rundt i urets retning, da det stimulere din fordøjelse. Slutteligt børster du ryggen - fra skuldre ned mod baller.

3. Afslutningsvis tager du et bad, for at få vasket urenhederne du lige har fjernet af huden. Smør kroppen ind i en god olie eller creme, da huden nu er peelet og klar til at modtage ny næring. På den måde forbygger du tørhed og opnår en silkeblød hud. 

 

Vores tørbørste fra Amazing space, har super lækre hår, og er med et godt håndtag der er let at anvende. 

God fornøjelse.

Kærligste, Anne-Mette

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort