Trustpilot

Ansigtsbehandlinger

  • Amazing Face – Mini
  • Amazing Face – Classic
  • Amazing Face – Collagen Power
  • Pro Peel-program
  • Amazing Face – Workout

Amazing Face – Mini

En forkælende mini-behandling, som egner sig til alle hudtyper. Indeholder både afrensning, eksfoliering, ansigtsmassage med ’Eco Rubber Balls’, maske og cremepleje.

Behandlingen skræddersyes og sammensættes af udvalgte produkter og pleje efter netop dit individuelle behov. Anbefales enten som en ekspresbehandling på en travl dag eller som en introduktion til Amazing Space-universet af skønne plejeprodukter.

Egner sig til alle hudtyper

25 min. 495,-

BOOK BEHANDLINGEN NU

Amazing Face – Classic

Den klassiske ansigtsbehandling til alle hudtyper med fokus på dybderens og forfinelse af hudens porer ved hjælp af nærende og fugttilførende masker, koncentrater og andre plejende produkter.

Behandlingen omfatter afrensning, eksfoliering, dampende aromaterapi, ekstraktion af urenheder, desinficerende LED lys-terapi, massage af ansigt, nakke, skuldre og hænder eller fødder samt en maske, serum og cremepleje. Behandlingen skræddersyes, og sammensættes af udvalgte produkter og pleje efter netop dit individuelle behov. Anbefales som en altomfavnende grundig pleje til alle hudtyper.

70 min. 975,-

BOOK BEHANDLINGEN NU

Amazing Face – Collagen Power

Opstrammende ansigtsbehandling til alle hudtyper med fokus på nærende, udglattende og fugttilførende masker, koncentrater og pleje, der forfiner huden. Behandlingen omfatter afrensning, mikroeksfoliering der booster cellefornyelsen, dampende aromaterapi, ekstraktion af urenheder efter behov, celleaktiverende rød LED lys-terapi og skulpturerende massage af ansigt, nakke og skuldre, der forløser mimiske rynker. Derudover argan- og collagenmaske, hånd- eller fodmassage, serum og cremepleje.

Behandlingen skræddersyes, og sammensættes af udvalgte produkter og pleje efter netop dit individuelle behov. Anbefales som den ultimative anti-age behandling til alle hudtyper.

Anti age | Opstrammende

90 min. 1150,-

BOOK BEHANDLINGEN NU

Pro Peel-program

En kemisk peeling er en overordnet betegnelse for frugtsyre, der også går under navnene AHA og BHA. Ved en behandling med kemisk peeling fjernes det øverste lag af døde hudceller, hvilket fremmer cellefornyelsen i epidermis, hvorved huden regenereres indefra. Metoden er derfor særligt effektiv, når det kommer til at forny hudens glød, glans og fugt, og desuden når man ønsker en forbedring af hudens struktur, spændstighed og tone.

Behandlingen har endvidere en god virkning, når det kommer til at forebygge linjer og rynker, og forbedrer samtidig hudskader som pigmentpletter, ar, solskader og tidlige aldringstegn. Selvom frugtsyren er en ingrediens, der længe har været brugt i højkoncentrerede doser inden for professionel hudpleje – og i mildere koncentrationer til hjemmebehandlinger – er den stadig revolutionerende og har ændret måden, hvorpå vi anser peelinger markant.

6 behandlinger á 25 min. 2.800,-

12 behandlinger á 25 min. 5.600,-

Forbedrer hudskader | Forebygger linjer og rynker

Amazing Face – Workout

Face Workout er den ultimative workout for dit ansigt! Som alle gode workouts starter behandlingen med en opvarmning, der fremmer gennemstrømning. Herefter trænes med ’Eco Rubber Balls’, der er tilpasset i forskellig størrelse til at løsne op ved dybereliggende spændinger. Træningen fortsætter med ”Face Sculpting Therapy” (FST), der mindsker de mimiske linjer. LED facial bar, der stimulerer, aktiverer og fornyer huden ved hjælp af LED-lys samt varme og kuldepåvirkning. Afslutningsvis anvendes ’Electro Therapy’ med lavfrekvent strøm, der opstrammer og får huden til at virke fyldigere. Resultatet er en fantastisk glød og et afspændt udtryk.

Boldene kan med fordel også bruges derhjemme til at vedligeholde workout for dit ansigt.

For en fyldigere hud med fantastisk glød

55 min.550,-