Trustpilot

Cupping i Randers

Hos La Lume tilbyder vi cupping af din krop. Cupping er lindrende for muskelspændinger og fjerner affaldsstoffer.

Din behandling step-by-step:

Step 1 - Massage

Din behandling starter med at du ligger på maven på briksen, med ryggen fri for tøj. Herefter vil din behandler massere en lækker olie med duftende æteriske olier passende til din hudtype ind i huden. Massagen vil varme dine muskler godt op med lange massagestrøg, således du er klar til selve cuppingen.

Kropsbehandlinger

Step 2 - Cupping

Din behandler sætter nu kopperne over hele din ryg. Du vil mærke en opstrammende fornemmelse der kan føles meget intens. Kopperne skal efter påsættelsen sidde fast i 10-15 minutter. Her vil du ligge og slappe af og nyde den afslappende stemning og beroligende musik.

Step 3 - Afslutning

Din behandling afsluttes med at du får olien tørret af, og du tager din trøje på igen. Du vil nu have en del blå mærker på ryggen, som vil kunne ses det næste stykke tid. De blå mærker er et godt tegn på at behandlingen har været effektiv for dig. Drik gerne 0,5 liter vand inden for 1 time efter behandlingen

Om Cupping

Cupping er en meget gammel massageteknik der praktiseres med stor succes i dag. Det er en bindevævsmassage og fungerer som en detoxbehandling af hele kroppen. Behandlingen udføres ved hjælp af komprimerende kopper, som skaber et vakuum på huden. I stressede perioder eller ved en dårlig væskebalance, kan affaldsstoffer ophobes i vævet og fungerer som lim, der klistre sig fast på musklerne og forårsager smerter.

Cupping er særlig effektivt da selve trykket på musklerne holdes i 10-15 minutter samtidig med at blodet føres helt ud i de små kapilære således affaldsstofferne i huden fjernes. To enestående teknikker som ikke ses ved nogen anden massageform.

Priser

Cupping: 300,-

30 minutters behandling, hvoraf 10-15 minutter består af selve cuppingteknikken.