Trustpilot

Billede med tekst

STEP 1 - Afrens

Det er vigtigt, at du møder op uden make-up på brynene til din behandling, for at opnå det bedste resultat. Behandlingen starter dog altid med en afrens af olier fra huden og andet skidt. Dette er en vigtig proces for at skabe et rent og hygiejnisk resultat, og undgå at skabe grobund for bakterier fra start.

Browlift

STEP 2 - Browlift

Vi starter nu med at lifte dine bryn. Dette gøres ved at forskellige cremer og væsker lægges på brynene, mens din behandler retter dem i den ønsket form. Hver creme skal være på brynene i ca 10 minutter. Efter liftet farver vi dine bryn såfrem du ønsker dette. Afslutningsvis vokses dine bryn, og du får et kreatinboost.

STEP 3 Aftercare

Efter behandlingen får vi en god snak om aftercare af dine nye bryn. Skulle du blive i tvivl om noget efter du er kommet hjem, skal du endelig tage fat i os.

Hvad er Browlift?

 Et browlift er perfekt til dig som ønsker fyldigere bryn, ønsker mere form eller har ustyrlige bryn. Dine bryn vil føles silkeblød og super nemme at frisere i den retning du ønsker.

Behandlingen øger brynets volumen. Du vil opnå et naturligt resultat & bryn med perfekt form.

Resultatet varer cirka 4-6 uger, og vi anbefaler at du du bruger brynserum 1 gang dagligt for at styrke dine vippers sundhed. Serum fungere som en kur til dine bryn, og sikre dine bryn får fugt og pleje så de ikke bliver tørre.

Brow Lift er en fantastisk behandling som passer til alle hårtyper.

Priser

Browlift 400,-

Browlift 500,-

inkl. tilretning af bryn, voks, farvning og kreatin boost