Trustpilot

Environ Cool Peel i Randers

Oplev en ægte og vedvarende forskel for huden med denne professionelle behandling fra hudplejebrandet Environ.

Din Behandling step-by-step

Step 1 - Afrens

Du starter med at tage dine smykker og tøj der dækker decolte af. Herefter bliver du puttet på briksen under en dyne, i et lækkert afslappende miljø med meditativt musik og naturlige beroligende dufte.

Behandlingen starter med forrens, hvor din hud bliver fri for olier, kemikalier og andre miljøforureninger som vi bliver udsat for i det daglige og som ophober sig i huden. Herefter gives en mikro-eksfolierende maske som bliver masseret godt ind i din hud.

Step 2 - Cool Peel

Huden afrenses nu for overskydende produkt, og din behandler vil vælge den passende Cool Peel til netop din hudtype. Denne vil du ligge med i ca 10 minutter alt i mens du kan slappe af og nyde den gode stemning i klinikken.
Herefter vil din behandler fjerne din maske, og vælge en serum skræddersyet til din hudtype.
En alginatmaske vil nu påføres. Denne maske vil efter aftale med din behandler også ligges over mund og øjne for at få fuldkommen udbytte af de beroligende og fugtgivende ingredienser, samtidig med at dit nervesystem vil falde helt til ro.
Masken vil tørre i løbet af 10 minutter, hvorefter denne fjernes.

Step 3 - Afslutning og gennemgang af hjemmepleje

Det sidste step i din behandling er en lækker dagcreme og solfaktor som nænsomt masseres ind i din hud.

Du vil nu få tid til at tage tøj og smykker på igen, mens din behandler vil skræddersy et hjemmeplejningsprogram der passer til netop din hud. Når du er klar, får I en snak om disse produkter din behandler anbefaler dig, samtidig med at du får et glas vand overnpå en udrensende og beroligende behandling.

Om Cool Peel

Environs unikke Cool Peel Technology er et intelligent hudpeelingsystem udviklet af Dr. Des Fernandes for sikkert og effektivt at hjælpe med at forfine, udglatte, forny og lysne huden.
Behandlingen er velegnet til alle hudtyper, og der vælges en peeling skræddersyet efter din unikke hudtilstand.

Din behandler hos La Lume er uddannet i netop denne behandling fra Environ, og derfor får du ikke blot professionelle produkter, men også stor ekspertise i selv behandlingen og baggrunden og massageteknikker.

priser

Cool Peel 45 - 400,-

45 minutters lækker ansigtsbehandling, der renser i dybten på en beroligende og nænsom måde.

Denne er til dig, der gerne vil opnå gode resultater på kort tid.

Cool Peel 60 400,- (intropris)

60 minutters lækker ansigtsbehandling, der renser i dybten på en beroligende og nænsom måde.

Denne er til dig, der gerne vil tage sig tid til at nyde en afstresset stund, hvor der er ekstra tid til at masser produkterne godt ind i ansigtet.