Trustpilot

Din behandling step-by-step:

Step 1 - Afrens

Det er vigtigt, at du møder op uden make-up til din behandling for at opnå et holdbart resultat. Behandlingen starter dog altid med en afrens af olier fra huden og andet skidt. Dette er en vigtig proces for at opnå et holdbart resultat, der kan holdes rent og hygiejnisk.

______________

OBS: Vi arbejder kun med gennemtestet, skånsomme og godkendte produkter i DK. Både for din og vores sikkerhed.

Kreatin Lash lift

Step 2 - Påsætning af extensions

Efter rens begynder begynder påsættelsen af vipperne. Først sætter vi pads under dine øjne for at isolere de nederste vipper fra de øverste. Herefter primer vi dine vipper for at opnå maksimal holdbarhed.
Selve vipperne sættes nu på. Dette gøres med pincetter, så vi - med præcision -kan sætte 1 extension på hvert enkelt naturligt hår.

Når alle dine nye vipper er påsat, nanomister vi dine vipper. Det vil sige at vi diffuser små vandmolekyler over dine vipper. Herved størkner limen med det samme, og du undgår en lang tørretid som man ellers skal forvente.

STEP 3 - Aftercare

Din behandling er nu slut efter 1-1,5 timer. Vi får vi en god snak om aftercare af dine nye vipper. Du vil få et aftercare-kort, hvor alle does and dont´s er skrevet ned. Skulle du alligevel blive i tvivl om noget, er du altid velkommen til at tage fat i os.

______________

Holdbarhed:
Det er forventeligt at tabe 4 vipper dagligt, som en del af den normale vippecyklus. Det anbefales at få opfyldning hver 3. uge. Hér har man i gennemsnit tabt 50% af sine vipper - dog er dette meget individuelt.

Ønsker du kun at få lavet vipper én gang, vil alle vipperne være tabt inden for 8 uger.

Vores produkter

Lim: Vores lim, er en af de mest skånsomme på markedet. Derfor kan allergikere oftest godt tåle at få lavet eyelash extensions hos os, hvilket gør behandlingen endnu mere populær. Det er vigtigt at sige, at limen påsættes den naturlige vippe og ikke huden, hvilket gør det mere skånsomt at have på end mascara, da din hud bliver fritaget for daglige kemikalier.

Vipper: Som den eneste i Randers, bruger vi super flat lashes. Super flat lashes vejer kun 25% af, hvad andre vipper vejer. Dette betyder, at vi kan lave dine vipper så lange, som du ønsker - uden at skade de naturlige vipper. Vipperne har en tykkelse på 0,20 mm., hvorimod andre vippers max-tykkelse er 0,15 mm., hvilket betyder, at du vil få 25% mere fylde/volume hos os sammenlignet med andre klinikker.

Nanomister: Sidst i behandlingen får du i 30 sek. små vandmolekyler over dine nye vipper. Denne proces gør, at limdampene stopper fuldstændigt, så du ikke vil opleve svie eller irritation. Desuden nedsættes tiden, hvor du ingen vand må få på dine vipper, fra 24 timer til kun 4 timer.

Priser:

Single lashes, nyt sæt: 700,-

Single lashes, opfyldning inden for 1,5 uger: 300,-
Single lashes, opfyldning inden for 3 uger: 500,-
Single lashes, opfyldning inden for 4 uger: 600,-

Hybrid lashes, nyt sæt: 800,-

Hybrid lashes, opfyldning inden for 1,5 uger: 350,-
Hybrid lashes, opfyldning inden for 3 uger: 600,-
Hybrid lashes, opfyldning inden for 4 uger: 700,-

Tilvalg

Paraffinbehandling hænder 100,-
Relaxing øreakupunktur 50,-
Afrens af make-up 20,-

____________

Alle Lash behandlinger er Inkl. gratis læbemaske, børste og grundig vejledning.

Forvent at købe en vippeshampoo med hjem ved første behandling til 179,- . Det sikre dig sunde og rene vipper