Trustpilot

Kropsbehandlinger i Randers

  • Hot Stone Massage
  • Aromatherapy Hot Oil Massage

Hot Stone Massage

En behandling der varmer dig helt ind i sjælen ved hjælp af opvarmede lavasten, som er slebet runde og bløde. Stenene, som kaldes basaltsten, har oprindelse fra islandske vulkaner. De opvarmes til over 50 grader før brug. Massagen, som er både behagelig og effektiv, er baseret på lange, rolige, dybe og afstressende tag med lun økologisk aromaterapeutisk olie, udvalgt efter behov og ønske.

Behandleren arbejder med stenene på flere af kroppens udvalgte spændings- eller chakrapunkter, hvor de ”bortsmelter” og forløser myoser. Behandleren spørger ind til særlige kontraindikationer, ønsker og eventuelle skader. Massagen er således altid skræddersyet og tilpasset din krops behov.

Varmer helt ind i sjælen

60min. 550,- TILBUD 440,-

BOOK BEHANDLINGEN NU

Aromatherapy Hot Oil Massage

Behagelig og effektiv kropsmassage baseret på lange, rolige, og afstressende tag med varme, økologiske aromaterapeutiske olier, der er udvalgt efter behov og ønske. En massage med flydende strøg og med afspændende karakter. Massagen virker lindrende og afstressende, så du efterfølgende oplever en tilstand af afspænding, ro og velvære i din krop.

Behandleren spørger ind til særlige kontraindikationer, ønsker og eventuelle skader. Massagen er således altid skræddersyet og tilpasset din krops behov.

Aromaterapeutiske olier

30 min. 375,- TILBUD 300,-

60 min. 550,- TILBUD 440,-

BOOK BEHANDLINGEN NU