Trustpilot

DIN BEHANDLING STEP-BY-STEP:

STEP 1 - Afrens

Det er vigtigt, at du møder op uden make-up til din behandling for at opnå det bedste resultat. Behandlingen starter dog altid med en afrens af olier fra huden og andet skidt. Dette er en vigtig proces for at skabe et rent og hygiejnisk resultat, og undgå at skabe grobund for bakterier fra start.

Kreatin Lash lift

STEP 2 - Kreatin lash lift

Du starter med at få eyepads under øjnene, der beskytter din hud og nedre vipper mod behandlingen. Herefter sættes skilikoneskinner på de øvre øjenlåg samt vipperne. Limen der benyttes er lavet på sukker, og derfor meget naturlig og uskadelig - det er kun lim og olier der kommer på huden, hvilket gør behandlingen meget skånsom.

Efter vipperne er limet op på skinnen, kommer de behandlende væsker på vipperne. Disse skal sidde i ca 10 minutter hver. Ønsker du at få farvet vipperne, er det nu, du vil få det.Sidste step er en plejende olie. olien indeholder aktive kreatiningredienser der booster nye bambievippers sundhed.

STEP 3 Aftercare

Efter behandlingen får vi en god snak om aftercare af dine nye liftet vipper. Skulle du blive i tvivl om noget efter du er kommet hjem, skal du endelig tage fat i os.

Hvad er lash lift?

Lash lift, er det endelige farvel til vippebukkeren!

Lashlift giver et ensartede og buede vippebuk, der får dine vipper til at se længere og fyldigere ud - helt naturligt. Dine øjne vil opnå en naturlig og feminin woweffekt, med et minimal plejebehov.

Med lash lift skal man nemlig ikke passe ligeså meget på sine vipper, som ved eks. lash extensions der kræver stor påpasselighed, for at holde looket flot og længe.  Behandlingen skal kun vedligeholdes ca. hver 1,5 måned!

Kreatin lash lift, er en ny og forbedret udgave af lash lift. Vipperne vil nemlig til sidst i behandlingen modtage en lækker kreatin behandling, der booster vippernes styrke og sundhed, så de ser ekstra lækre og velplejet ud.

Priser

Keratin lash Lift: 450,-

Kreatin lash lift inkl. farve af vipper: 500,-