Trustpilot

Voksbehandling i Randers

Hos La Lume tilbyder vi voksbehandlinger.

Vi er en hyggelig og indbydende klinik med en afslappet atmosfære, der altid sætter dig som kunde i centrum. Kom ind og lad os forkæle dig med silkeblød og glat hud

Book nu

DIN BEHANDLING STEP-BY-STEP:

Step 1 - Afrens

Behandlingen starter med at afrense huden med LYCON Pinkini skin cleanser. Denne desinficerer samt blødgører og forbereder huden inden voksning. Herefter påføres Pinkini Pre-Waxing Oil som danner en beskyttende barriere som sørger for at voksen kun hæftes håret og ikke på huden. Den sikrer den mest milde voksbehandling. 

Lycon voks

Step 2 - Voksning

Voksen påføres nu med en spatel, hvorefter den tørre i et par sekunder inden den rives af i et fast ryk. Alle hår ned til 1-2 mm fjernes og der fjernes indgroet hår med en pincet. Step 2 afsluttes når alle hårene er væk.

STEP 3 - Aftercare

Efter voksningen vil din hud være helt hårfri. Det vokset område vil nu få påført LYCON Pinkini skin cleanser. Afslutningsvis påføres LYCON’s Aloe Vera Soothing Gel som fugter, beroliger og formindsker rødme.

Vores produkter

La Lume udfører voksbehandlinger med det førende klinikmærke Lycon.  Lycons hotwax er meget skånsom for huden bl.a. pga. dets lave smeltningstemperatur og naturlige ingredienser, hvilket gør voksbehandling med denne voks til den mest effektive, behagelige og velegnet sart hud.

Voksbehandling med Lycon adskiller sig fra andre vokse ved, at der påføres en pre-waxing oil, som forhindrer voksen i at binde til huden. Pre-waxing oil beskytter huden, så den forbliver fuldstændig intakt efter en voksbehandling. Hotwax fra Lycon kan fjerne hår ned til 1 mm. Hotwax kan anvendes på samme område op til 5-6 gange uden at voksen overbelaster huden.

Dette gør tilsammen at voksbehandling med Lycon er en meget behagelig og skånsom oplevelse med lagtidsholdbare resultater. Ved voksbehandlinger er hygiejne meget vigtig og derfor bliver der ved hver behandling brugt engangshandsker og engangsspartler.

 

Priser

Armhuler: 250,-

Næse: 150,-

Overlæbe + hage: 150,-

Overlæbe eller hage: 125,-

Overlæbe, hage + kinder: 200,-

Øre: 125,-